Trafic feroviar deblocat între Capitală și Constanța. La Fetești, circulația are loc pe un singur fir

1 săptămână in urmă 18

un controlor sta langa un tren de la cfr.un controlor sta langa un tren de la cfr.
  • Toate trenurile de călători spre și dinspre litoral circulă, începând cu ora 2.30, pe ruta directă București – Constanța.
  • La Fetești, unde cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat, traficul e redirecționat pe un singur fir.
  • Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunță că a fost redeschisă magistrala București – Constanța.

Toate trenurile de călători spre și dinspre litoral circulă, începând cu ora 2.30, pe ruta directă București – Constanța. La Fetești, unde cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat, traficul e redirecționat pe un singur fir.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunță că a fost redeschisă magistrala București – Constanța.

Toate trenurile de călători spre și dinspre litoral circulă, începând cu ora 2.30, pe ruta directă București – Constanța, dar la Fetești traficul este redirecționat pe un singur fir, în zona afectată de deraierea trenului de marfă.

Echipele de intervenție ale CFR SA au reușit până acum să repună pe șină toate cele 5 vagoane deraiate și, de asemenea, să termine lucrările de reparații la linia de cale ferată, inclusiv la firul de contact, cel care asigură alimentarea locomotivelor cu energie electrică. Însă, unele intervenții în zona deraierii sunt încă în desfășurare.

Magistrala Bucureşti – Constanţa a fost blocată după ce cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat.

The post Trafic feroviar deblocat între Capitală și Constanța. La Fetești, circulația are loc pe un singur fir appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă