Trafic feroviar afectat în Brașov, din cauza copacilor prăbușiți pe calea ferată. Anunțul CFR

1 lună in urmă 25

Circulația feroviară între Deda - Deda Bistra - Răstolița - Lunca Bradului, din județul Brașov, este oprită temporar, sâmbătă seara, din cauza copacilor prăbușiți pe calea ferată.

șine de tren

Trafic feroviar afectat în Brașov, din cauza copacilor prăbușiți pe calea ferată. Anunțul CFR

Profimedia Images (imagine ilustrativă)

CFR SA a transmsi, sâmbătă seara, că circulația trenurilor pe segmentul feroviar Deda - Deda Bistra - Răstolița - Lunca Bradului este oprită temporar, după ce mai mulți copaci au căzut pe calea ferată. Astfel, trenul 367-2 care tranzita intervalul de stații Deda - Deda Bistra va fi retras în stația Deda, pentru a se asigura accesul drezinei pantograf, cu care se va acționa pentru tăierea, îndepărtarea copacilor și eliberarea gabaritului, anunță CFR SA.

„Echipele de intervenție ale SRCF Brașov vor acționa cu 2 drezine pantograf, îndrumate din stațiile Deda, respectiv Răstolița, pentru eliberarea gabaritului, verificarea liniei de contact și remedierea eventualelor deranjamente constatate la siatemul de alimentare cu energie electrică. De asemenea, lipsă tensiune în linia de contact este semnalată la această oră și între stațiile Deda - Monor Gledin (spre Cluj), linie simplă, din cauza unui copac căzut pe calea ferată, în zona stației Râpa de Jos. Drezina pantogtaf a fost îndrumată din stația Sărățel, pentru intrarea pe intervalul de stații și eliberarea gabaritului. 2 trenuri de călători (IR 1944 și R 4146) au fost oprite temporar în stațiile Râpa de Jos și Sieu, pentru a asigura intervenția drezinei pantograf”, spune Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA.

Potrivit acesteia, pentru asigurarea continuității traficului feroviar în zonele afectate, au fost trimise și locomotive Diesel, care vor dubla trenurile, în situația în care sistemul de alimentare cu energie electrică nu pate fi repus sub tensiune.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă