Trafic BLOCAT spre București după un accident violent între un TIR și o autoutilitară - COLOANĂ de mașini pe 700 metri

1 lună in urmă 25

Trafic BLOCAT spre București după un accident violent între un TIR și o autoutilitară - COLOANĂ uriașă de mașini Trafic BLOCAT spre București după un accident violent între un TIR și o autoutilitară - COLOANĂ uriașă de mașini

Coloană imensă de mașini pe autostrada A1 București-Pitești, joi dimineață, după ce traficul a fost blocat de un accident violent între un tir și o autoutilitară! 

JOI, 26 AUGUST 2021, 10:16

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Traficul a fost blocat joi dimineață pe A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 29, pe sensul de mers către Capitală, în apropierea localităţii Bolintin Vale, judeţul Giurgiu.

Un grav accident rutier s-a produs între un TIR şi o autoutilitară. Șoferii implicați în accident au fost preluați deja de echipajele medicale. La fata locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

În cele două autovehicule care s-au ciocnit erau doar șoferii, care, potrivit primelor informații, sunt conştienţi şi cooperanţi.

Traficul rutier se desfăşoară doar pe banda de urgenţă, formându-se coloană de autovehicule de aproximativ 700 de metri, a anunțat Centrul Infotrafic. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă