Totul sau nimic, în ultima etapă a sezonului regular al Ligii 2! Lupta nu se dă doar pentru play-off, ci și pentru pozițiile care determină cele două grupe de play-out. Doua două echipe nu mai pot păsări locul pe care se află acum în clasament

2 săptămâni in urmă 2

Înaintea desfășurării ultimei etape a sezonului regular al Ligii 2, ediția 2020/2021, nicio echipă nu este calificată matematic în play-off-ul de promovare și nu mai puțin de 11 formații sunt implicate în această luptă, cu șanse mai mari sau mai mici, evident. Dintre acestea, șase vor continua apoi să se bată în alte 10 etape pentru cele două locuri promovabile direct și alte două care duc la barajul de promovare.

În schimb, celelalte cinci formații vor ajunge în play-out, acolo unde știu deja că vor evolua alte nouă echipe din Liga 2, clasate pe locurile 12-20 după 20 de etape. Vor fi două grupe de câte șapte cluburi, fiecare urmând să mai aibă șase etape de disputat pentru a se menține în eșalonul secund și a evita retrogradarea.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Totul sau nimic, în ultima etapă a sezonului regular al Ligii 2! Lupta nu se dă doar pentru play-off, ci și pentru pozițiile care determină cele două grupe de play-out. Doua două echipe nu mai pot păsări locul pe care se află acum în clasament appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă