”Totul e ilegal”. Pablo Cortacero, conflict deschis cu fanii lui Dinamo! Spaniolul amenință cu tribunalul

1 lună in urmă 29

Liga 1: Universitatea Craiova - Viitorul, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Poli Iași, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Pe lângă renegocierea contractelor, suporterii lui Dinamo au contribuit și la demiterea lui Dorin Șerdean din funcția de președinte al clubului, mutare considerată ”ilegală” de către Pablo Cortacero. Acționarul majoritar al lui Dinamo a transmis că numirea Constantin Eftimescu este, de asemenea, neregulamentară și amenință chiar că ”va avea consecințe penale”.

Eu sunt recunoscător fanilor că ajută cu bani clubul, dar este altceva să ia ei decizii, să angajeze oameni, pentru că totul este ilegal. Eftimescu nu poate fi președinte. Tot ce semnează Eftimescu din postura de președinte este ilegal și va avea consecințe penale.

Nu știu dacă el semnează fiind amenințat, dar tot ce a semnat este ilegal. Eu sunt de acord că ne ajută financiar, că fac anumite plăți, dar acești bani li se vor înapoia, pentru că sunt cu titlu de împrumut”, a declarat Pablo Cortacero

Motivul oficial al demiterii lui Dorin Șerdean a fost reprezentat de ”absențe de la locul de muncă în ultimele 30 de zile”, însă Pablo Cortacero susține că, de fapt, fostul președinte al clubului nu s-a prezentat la birou pentru că a fost amenințat de suporteri.

Pe Dorin l-au amenințat, de aceea nu s-a putut prezenta la birou. Nimeni nu se poate prezenta la birourile clubului. Asta nu se poate permite”, a transmis Pablo Cortacero, care a dat asigurări, încă o dată, că banii promiși din luna august vor ajunge în club.

Etichete: suporteri dinamo , program ddb , pablo cortacero , dorin serdean dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă