Totul despre grătarele pe care le făcea Laurențiu Reghecampf la FCSB: „Își ia informațiile de acolo și le folosește în slujba echipei”. Ce spune un fost căpitan despre implicarea lui Gigi Becali

4 săptămâni in urmă 29

Alexandru Bourceanu (36 de ani), fostul căpitan al lui FCSB, a povestit cum decurgeau ieșirile la grătar cu antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a antrenat-o pe FCSB în două rânduri: mai 2012 – mai 2014 și decembrie 2015 – mai 2017, reușind să câștige trei trofee: două titluri de campion al României și o Supercupă.

Unul dintre secretele succesului antrenorului Laurențiu Reghecampf a fost dat de felul în care a reușit să unească grupul.

Alex Bourceanu, totul despre grătarele pe care le făcea Laurențiu Reghecampf la FCSB

Acesta organiza periodic întâlniri la reședința sa din Snagov, unde făcea grătar alături de jucătorii de la FCSB. Alex Bourceanu a povestit cum decurgeau aceste întâlniri și cum le folosea Laurențiu Reghecampf în interes profesional.

„Tot timpul s-a discutat despre grătarele de la Snagov cu Reghecampf. Probabil că în cei doi ani și jumătate au fost la Snagov 10-15 grătare. Adică se întâmpla o dată la 2-3 luni.

În România funcționează acest sistem, pentru a te apropia de jucători. Și în Rusia am făcut 3-4 grătare. În Turcia am făcut o masă cu doner kebap. Au venit doi șefi care făceau doner, au adus două țepușe și ne-au făcut. E un mod de a-ți apropia staff-ul.

Noi, jucătorii români, am învățat să nu spunem nimic de frică. Și atunci când mergi la un grătar, mai bei un pahar de vin, mai mergi și cu soția și începi să mai spui niște lucruri care te apasă. Și se dezamorsează niște viitoare bombe. Plus că antrenorul e foarte atent la ce se întâmplă. Își ia informațiile de acolo și le folosește în slujba echipei”, a spus Alex Bourceanu, potrivit Playsport.

Alex Bourceanu, despre implicarea lui Gigi Becali

Totodată, Alex Bourceanu a vorbit și despre patronul Gigi Becali și implicarea acestuia la echipă.

„Gigi Becali a venit de câteva ori în vestiar. Dar nu am petrecut cu el niciodată. Dar să știți că Gigi Becali dezamorsa de multe ori atmosfera. Gigi Becali avea un fel de a glumi și cumva echipa îl simțea aproape. Era o perspectivă diferită de cea pe care o vedem la TV”, a mai spus Alex Bourceanu.

The post Totul despre grătarele pe care le făcea Laurențiu Reghecampf la FCSB: „Își ia informațiile de acolo și le folosește în slujba echipei”. Ce spune un fost căpitan despre implicarea lui Gigi Becali appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă