Totul despre Florin Dumitrescu, juratul de la „Chefi la cuțite” sezonul 9. Dedalii din viața bucătarului, despre care puțini știau

2 luni in urmă 4

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai simpatici bucătari de la „Chefi la cuțite”, iar show-ul revine din 28 februarie, la Antena 1. A devenit cunoscut odată cu apariția la MasterChef, tot în calitate de jurat, alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

În cele din urmă, cei trei au acceptat să se mute la Antena 1. Florin Dumitrescu are o experiență de viață spectaculoasă, după ce și-a început cariera la 14 ani.

Cum a început cariera lui Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu a făcut o școală cu profil sportiv, iar din clasa a doua s-a axat pe polo, jucând pentru Steaua.

124321091_210823073733246_922321775363928593_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Cu timpul, a ajuns să înregistreze succese notabile, devenind de câteva ori campion național și municipal. În 2002, a primit titlul de Cetățean de Onoare al Sectorului 5. Florin Dumitrescu nu are studii universitare.

Și-a descoperit pasiunea la 14 ani

Florin Dumitrescu și-a descoperit pasiunea la 14 ani, după ce a fost impresionat de o emisiune tv unde un chef italian preparase o farfurie cu spanac.

Ajutat de tatăl său, imediat după s-a angajat ca ajutor la un restaurant din București, unde salariul era de 100 de dolari. În doar trei ani, Florin Dumitrescu a câștigat o experiență colosală în bucătărie.

„Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama. Ea avea salariul 8 milioane de lei (n.r. – vechi), iar eu luam 25 de milioane, lucram în două restaurante. Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea, mai mulţi bani decât puteam cheltui’, a declarat Florin Dumitrescu pentru Adevărul, în urmă cu ceva timp.

Totul despre Florin Dumitrescu, juratul de la „Chefi la cuțite” sezonul 9. Dedalii din viața bucătarului, despre care puțini știau

„Lucram în Italia într-un restaurant unde făceam singur 800 de porții de paste: 400 pe prânz, 400 pe cină.

Am plecat de acolo și am ajuns într-un hotel unde doar eu și șeful bucătar făceam mese pentru 250 de persoane. Totul ține de matematică și planificare’, relata celebrul chef într-un interviu pentru Adevărul.

În anul 2012, Florin  și-a făcut debutul în televiziune, la Pro Tv, cu emisiunea ‘Masterchef’, avându-i colegi, în calitate de jurați, pe Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

La vremea aceea cel mai tânăr jurat ‘Masterchef’ din lume, a devenit rapid celebru pentru firea sa spontană și explozivă.

Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima

Florin Dumitrescu a început o relație cu Cristina Sima în anul 2010, iar în 2014 cei doi au devenit soț și soție. Au împreună două fetițe și o căsnicie așa cum și-a dorit.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă