Totul despre femeia născută în zodia Pești. Încrezătoare în forțele sale și mereu gata de acțiune

1 lună in urmă 3

Femeia născută în zodia Pești are o serie de calități pe care nu le arată de la prima vedere, dar pe măsură ce o cunoști nu îți rămâne decât să te îndrăgostești de ea!

Femeile născute sub acest semn de apă ar putea fi cele mai inteligente din zodiac și vorbim aici în special de inteligența emoțională, căci preia din cele mai bune calități de la cele 11 semne predecesoare.

Femeile Pești sunt extrem de emoționale, dar senzuale în același timp. Sunt destul de sensibile chiar dacă nu le place să arate acest lucru și fac față cu brio tuturor situațiilor dificile, deși pe moment au senzația că e sfârșitul lumii.

Totul despre femeia născută în zodia Pești

Le place să se alinte și să-i alinte pe ceilalți, dar știu foarte bine care este limita, pentru că dacă se tem de ceva este de ridicol. Așadar, femeile Pești vor face nenumărate complimente, dar vor ști când să se oprească și vor evita cu orice preț diminutivele când vorbesc cu partenerii lor.

Nativele de apă sunt destul de misterioase, mereu gata să înceapă ceva nou, să se sacrifice pentru un crez sau pentru o persoană, mai ales dacă e vorba despre un părinte sau un copil.

Ca mame, femeile născute sub acest semn dual pot fi extrem de cicălitoare. Le place să aibă controlul total asupra copiilor, să știe tot ce fac, pentru că trăiesc cu o permanentă teamă să nu pățească vreun lucru rău.

Mamele Pești sunt cele mai bune mame singure

Mamele Pești sunt niște luptătoare. Din toate cele 12 semne zodiacale, femeile născute în Pești sunt cele mai capabile să fie mame singure deoarece știu să întoate în cele mai tulburătoare ape pentru a-și proteja suflețelul drag.

Chiar dacă pot fi acaparatoare cu copiii lor, mamele Pești le lasă libertatea de a alege să își urmeze propriul drum în viață, legat de studii sau meseria dorită, respectându-le orice decizie cu condiția să îi facă fericiți.

Dan Suta

Despre autor: Dan Suta Dan Suta este redactor pe zona de Lifestyle la Fanatik. A debutat ca ziarist la Revista Teo, apoi a contribuit la dezvoltarea altor proiecte precum vip24.ro și huff.ro, dupa care a lucrat la siteul de știri b1.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă