Tottenham Londra a găsit înlocuitorul perfect pentru căpitanul Harry Kane: vrea să îl transfere pe Alvaro Morata!

1 săptămână in urmă 7

Spaniolul Alvaro Morata, care este împrumutat de Atletico Madrid la Juventus Torino, i-ar putea lua locul lui Harry Kane, la Tottenham Londra, dacă golgheterul Angliei pleacă la finalul acestui sezon.

Internaționalul spaniol a avut o experiență neplăcută ultima oară când a jucat în Premier League, la Chelsea Londra, acolo unde nu a reușit să impresioneze deloc.

Transferul cu care Tottenham vrea să dea lovitura: vrea să-l aducă pe Alvaro Morata, dacă îl vinde pe Harry Kane!

Conform celor de la Fichajes.net, căpitanul Harry Kane vrea să plece de la Tottenham pentru că nu crede în proiectul lui Nuno Espirito Santo.

Telenovela transferului său la Manchester City, care a ținut prima pagină a tabloidelor engleze întreaga vară, l-a afectat pe golgheterul Angliei.

Harry Kane nu a reușit până acum în acest sezon de Premier să marcheze sau să paseze decisiv pentru Tottenham Hotspur, iar președintele londonezilor Daniel Levy ar putea fi dispus să se despartă de vedeta sa cât încă cota de piață este una foarte ridicată.

Plecarea căpitanului grupării de pe White Hart Lane ar lăsa un gol imens în ofensiva „albilor”, însă fostul star al lui Chelsea Londra, Alvaro Morata, se află deja în vizorul lui Levy pentru a-l înlocui pe Kane, conform presei din Albion.

Nu a confirmat așteptările la Chelsea

Morata nu a reușit să rupă gura târgului în perioada în care a jucat pentru Chelsea Londra, echipă la care a marcat 24 de goluri în 72 de partide, în toate competițiile.

El a rămas în memoria fanilor de pe Stamford Bridge pentru lipsa de consistență la finalizare în momentele cheie ale partidelor jucate pentru londonezi.

Alvaro Morata evoluaează în acest moment pentru Juventus Torino, acolo unde este împrumutat de la Atletico Madrid.

The post Tottenham Londra a găsit înlocuitorul perfect pentru căpitanul Harry Kane: vrea să îl transfere pe Alvaro Morata! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă