Tot mai multe cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 în instanțe

3 luni in urmă 1

Numărul infectărilor cu COVID în rândul angajaților din tribunale și judecătorii se apropie de 700. 4 angajaţi au decedat și 10 sunt internați la terapie intensivă. Ministerul Justiției vrea să modifice legea, astfel încât procesele civile să aibă loc și online, în sistem de videoconferință.

23 Noiembrie 2020, 07:53 |

Multe cazuri in instante

EMBED VIDEO LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

La Judecătoria și Tribunalul Sibiu, zeci de angajați au fost confirmați pozitiv, inclusiv preşedintele Tribunalului.

Magistratul Bogdan Marin de la Tribunalul București a pierdut lupta cu boală, în ciuda măsurilor luate: număr mai mic de persoane în sala de judecată, distanţare, protecţie sanitară.

Guvernul a adoptat proiectul de lege care prevede posibilitatea desfășurării proceselor civile în sistem de videoconferinţă.

ŞTIRILE ZILEI

CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS

Tot mai multe cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 în instanțe Întâlnire pe tema vaccinului anti-COVID, astăzi, la Palatul Cotroceni. La ședință participă miniștrii Apărării, Sănătăţii şi de Interne 11 localități din Ilfov, în carantină: Cum arată viața oamenilor de lângă București în izolare preventivă? Trafic blocat la marginea Capitalei Spania cere, de astăzi, test PCR negativ celor veniți din România Dr. Valeriu Gheorghiță: "În cel mai fericit caz, ne aşteptăm ca în a doua jumătate a lunii decembrie să avem disponibile primele doze de vaccin". Vor fi înființate caravane pentru persoanele greu deplasabile Masca sanitară devine obligatorie în spațiile publice deschise din Chișinău Număr record de județe în scenariul roșu. Carantina este eficientă, dar uneori greu de aplicat EXCLUSIVITATE Viață de elev pe timp de pandemie în SUA. Învățarea, sportul și voluntariatul, sub amenințarea coronavirusului Încă 3 localități din Sibiu în carantină. La Orlat, rata de infectare cu coronavirus a ajuns la 15,16 la mia de locuitori Mortalitate la bolnavii cu COVID intubați mai mare ca afară. În România sunt spitale unde doar unul din zece pacienți intubați scapă cu viață

StirileTVR.RO PE FACEBOOK

TVR +

Canalul TVR YouTube

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă