„Tot Ionuț Negoiță este acționarul majoritar!”. Detalii despre situația dubioasă de la Dinamo

1 lună in urmă 5

Adrian Thiess, omul de afaceri care în 2018 a adus mai mulți investitori dispuși să preia Dinamo, a vorbit despre situația dubioasă în care se află formația din „Ștefan cel Mare”.

Clubul Dinamo a fost preluat, în vară, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”.

Dinamo se află pe locul 13 din Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

Detalii despre situația dubioasă de la Dinamo

Adrian Thiess susține că Pablo Cortacero este pus de fațadă la conducerea lui Dinamo, Ionuț Negoiță fiind în continuare patronul echipei. Acesta deplânge situația în care se află clubul roș-alb, însă îi apreciază pe suporteri, pentru ambiția lor de a salva echipa iubită.

„Este la mintea cocoșului. Nu poate să vină toți neaveniții să cumpere Dinamo. Este un bun național. Auzi, Cortacero acționar majoritar. Este scriptic acționar majoritar. Eu rămân la părerea că tot Ionuț Negoiță este acționarul majoritar.

Și ce dacă a spus domnul Negoiță să spună că a vândut tot? Îl doare gura? Dar este păcat. Eu mereu am spus că Ionuț Negoiță nu vrea să vândă clubul și asta este realitatea. Va veni, va invoca ceva, spune că nu sunt serioși…

Orice ofertă s-ar fi făcut, tot n-ar fi fost de acord. Am avut discuții ulterioare. Din păcate, acolo nu se va întâmpla nimic. Fanii fac ceva absolut spectaculos. Nu știu dacă ar fi fost această unitate în jurul clubului, dacă ar fi fost altele circumstanțele. Totuși, s-au adunat aproape 20.000 de fani care dau bani. 

Acest lucru nu este văzut decât la marile cluburi de afară. Tragedia este că aceste lucruri se întâmplă când mortul este deja la groapă. Eu nu înțeleg cum să ajungă Dinamo într-o astfel de poziție. Este inadmisibil. 

Eu zic că domnul Pablo Cortacero este un fronting, cum se numește în acest domeniu de business. Fronting, adică un om pus în față pe care îl vezi, dar eu cred că, în proporție de 99,9%, este tot Negoiță”, a declarat Adrian Thiess, pentru Fanatik.

The post „Tot Ionuț Negoiță este acționarul majoritar!”. Detalii despre situația dubioasă de la Dinamo appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă