„Tot ce am reușit până acum este mai mult o obligație pentru noi”. Marius Croitoru a dus-o pe FC Botoșani pe primul loc în Liga 1

2 luni in urmă 65

FC Botoșani s-a impus cu 2-1 în fața lui UTA, grație golurilor marcate de Petkovski și Ongenda, iar antrenorul Marius Croitoru a ținut să își felicite elevii, dar i-a avertizat că vor trebui să mențină același ritm pe tot parcursul sezonului.

Profitând de faptul că a jucat în deschiderea etapei a patra din Liga 1, FC Botoșani a urcat, în urma succesului cu UTA, în fotoliul de lider al clasamentului, cel puțin pentru câteva ore. Moldovenii s-au mișcat foarte bine în fața elevilor lui Laszlo Balint și s-au impus cu 2-1 la finalul unei partide pe care au dominat-o mai clar decât o arată scorul.

Antrenorul Marius Croitoru s-a declarat mulțumit de jucătorii săi, cărora însă le-a transmis că rezultatele bune obținute în aceste prime runde nu fac decât să îi oblige să mențină nivelul ridicat.

„Tot ce am reușit până acum este mai mult o obligație pentru noi”. Marius Croitoru își avertizează elevii

Tehnicianul lui FC Botoșani nu s-a ferit să recunoască superioritatea echipei sale în fața arădenilor, fiind de părere că rezultatul înscris pe tabela de marcaj la finalul celor 90 de minute este unul conform cursului jocului: „Am obținut o victorie meritată, dar băieții trebuie să înțeleagă că acum avem o obligație în plus, pentru că toată lumea e cu ochii pe noi. Trebuie să continuăm pe același drum ca până acum, pentru că tot ce am reușit în acest început de sezon este mai mult o obligație decât un motiv de bucurie”.

Marius Croitoru a menționat din nou că eventuala calificare a elevilor săi în play-off ar reprezenta o performanță foarte mare pentru FC Botoșani, cu atât mai mult cu cât moldovenii s-au despărțit de mai mulți jucători importanți în această vară. „Dacă la final vom fi printre primele șase echipe va fi o bucurie imensă atât pentru mine, cât și pentru jucători, pentru familiile lor, pentru club… Cu atât mai mult cu cât cred că suntem echipa care a pierdut cei mai mulți jucători în această vară”, a declarat Marius Croitoru pentru DigiSport.

The post „Tot ce am reușit până acum este mai mult o obligație pentru noi”. Marius Croitoru a dus-o pe FC Botoșani pe primul loc în Liga 1 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă