Topul jucătorilor din play-off care devin liberi de contract la finalul sezonului! CFR pierde 8 fotbaliști importanți | SPECIAL

2 săptămâni in urmă 21

Finalul sezonului 2020 – 2021 din Liga 1 se apropie cu pași rapizi, iar mai mulți jucători importanți care evoluează în play-off vor deveni liberi de contract în vară.

CFR Cluj, echipă care se luptă cu FCSB pentru câștigarea titlului în sezonul 2020 – 2021, va pierde cei mai  mulți jucători importanți la finalul sezonului actual, conform Transfermarkt.com.

ProSport a analizat cele șase echipe calificate în play-off-ul Ligii 1 și vă prezintă o listă cu cei mai importanți jucători care sunt pe final de contract.

Nu mai puțin de 8 jucători de la CFR Cluj devin liberi de contract la finalul sezonului

Gigi Becali va scăpa la finalul sezonului de Ante Vukusic, Alexandru Buziuc, Lucian Filip și Aris Soiledis, dar niciunul dintre ei nu au contribuit la rezultatele roș-albaștrilor din actuala ediție de campionat.

De partea cealaltă, CFR Cluj are probleme deoarece nu mai puțin de opt jucători importanți își vor încheia înțelegerile la finalul ediției actuale, iar pe listă se află Paulo Vinicius, Mario Rondon, Ovidiu Hoban sau Syam Ben Youssef.

Și Universitatea Craiova are trei jucători în lot care își încheie înțelegerile după play-off: Marius Constantin, Cristi Bărbuț și Juan Camara. Un alt fotbalist care se desparte de echipa sa în vară este internaționalul român Florin Ștefan, cel despre care Leo Grozavu susține că trece printr-o perioadă dificilă, în timp ce FC Botoșani îl pierde pe golgheterul ecgipei Hamidou Keyta.

Iată topul jucătorilor din play-off care devin liberi de contract:

 1. Paulo Vinicius
 2. Syam Ben Youssef
 3. Iasmin Latovlevici
 4. Mateo Susic
 5. Ovidiu Hoban
 6. Luis Aurelio
 7. Michael Perreira
 8. Mario Rondon
 9. Marius Constantin
 10. Cristi Barbut
 11. Juan Camara
 12. Florin Ștefan
 13. Hamidou Keyta

Academica Clinceni își pierde veteranii cu experiență în cupele europene

În schimb, echipele care doresc să se întărească cu jucători care au experiență ar trebui să își îndrepte atenția către Academica Clinceni. Florin Gardoș (32 de ani), Adrian Popa (32 de ani), Raul Rusescu (32 de ani) și Cristi Tănase (34 de ani) devin liberi de contract la finalul sezonului 2020 – 2021.

The post Topul jucătorilor din play-off care devin liberi de contract la finalul sezonului! CFR pierde 8 fotbaliști importanți | SPECIAL appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă