Topul Fii Observator. Elevii români au uimit la NASA; Angajatul unui magazin din Capitală, bătut de un bărbat; La un pas de tragedie. Un bărbat din Braşov a ajuns în şant din cauza unui alt şofer

1 lună in urmă 27

De Mihaela Uretu.
Publicat: 09.04.2021, 18:31.
Actualizat: 09.04.2021, 18:31

Imaginile ne-au fost transmise de către telespectatori prin intermediul platformei Fii Observator.

  • Elevii români au uimit NASA
  • Angajatul unui magazin din Capitală, bătut
  • La un pas de tragedie. Un bărbat din Braşov a ajuns în şant din cauza unui alt şofer
  • Fermierii din Iaşi au ieşit în stradă
  • Zeci de kilometri de TIR-uri la ieşirea din România, după restricţiile de Paște
  • Imagini cu aglomeraţia din autobuzele care transferă pasagerii de pe Aeroportul Otopeni
  • Noi imagini de la accidentul cu motocicleta din localitatea suceaveană Dolheşti

1) Elevii români au uimit NASA. O echipă de cercetare din Constanţa a fost premiată pentru un proiect de curăţare a orbitei Pământului

Elevii români i-au uimit pe cei la Nasa cu proiectele lor spaţiale. O echipă de cercetare din Constanţa a câştigat anul acesta locul doi la concursul internaţional organizat de NASA, cu un proiect de curăţare a orbitei Pământului de gunoaiele spaţiale. Soluţia propusă de elevii români: drone controlate cibernetic, care să adune toate resturile de sateliţi şi rachete şi să le recicleze într-o Bază Lunară.

2) Angajatul unui magazin din Capitală, bătut de părinţii unor fete care au fost prinse în timp ce furau

Angajatul unui magazin din sectorul doi al Capitalei, a fost bătut de tatăl unor fete care au plecat din magazin cu nişte dulciuri, fără să plătească.

3) La un pas de tragedie. Un bărbat din Braşov a ajuns în şant din cauza unui alt şofer

Imagini şocante arată cum inconştienţa la volan pune vieţi nevinovate în pericol. În Braşov, un şofer a fost la un pas de a produce un accident grav. Imaginile surprinse de o cameră de bord au fost trimise pe Fii Observator.

4) Fermierii din Iaşi au ieşit în stradă. Mai mulţi agricultori au protestat pentru că nu au primit despăgubirile de secetă

Sute de utilaje agricole au împânzit centrul Iaşiului în această după-amiază. Fermierii au protestat din cauza întârzierii privind despăgubirile de secetă din partea Guvernului.

5) Zeci de kilometri de TIR-uri la ieşirea din România, după restricţiile de Paște impuse de Ungaria

Mai mulţi oameni ne-au trimis pe Fii Observator imagini cu cozile interminabile care s-au format, pe mai mulţi kilometri înainte de principalele puncte de trecere a frontierei spre Ungaria.

6) Imagini cu aglomeraţia din autobuzele care transferă pasagerii de pe Aeroportul Otopeni până la avion. Mai mulţi oameni sunt nemulţumiţi că nu se respectă regulile de distanţare

Mai multe imagini cu oamenii înghesuiţi într-un autobuz care asigură transferul din Aeroportul Otopeni şi până la avion ne-au fost trimise pe Fii Observator. Pasagerii sunt nemulţumiţi din cauza faptului că nu se respectă deloc distanţarea socială în aceste autobuze.

Oameni înghesuiţi în autobuzele de pe Aeroportul Otopeni

Fii Observator

7) Noi imagini de la accidentul cu motocicleta din localitatea suceaveană Dolheşti. Doi tineri, un băiat de 16 ani şi unul de 19, şi-au pierdut viaţa

Doi tineri au murit într-un accident cumplit la Dolheşti, în Suceava, după ce au intrat cu motocicleta în maşina din faţa lor. Un cititor a fost martor la accident şi ne-a trimis imaginile pe Fii Observator.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Top știri

Valentina, sergent în Armata Română, și-a luat viața din dragoste.Tânăra de 24 de ani din Brăila a fost condusă pe ultimul drum

1

Tânăra de 24 de ani din Brăila, sergent MApN, care a fost găsită spânzurată în locuinţa sa, a fost condusă ieri pe ultimul drum.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă