Topul celor mai buni tineri jucători din eLa Liga! Ansu Fati poate ajunge la un OVR de 90, cu o viteză incredibilă de 94 și un dribling 90

5 luni in urmă 24

Cu o săptămână înainte de lansarea noului joc al celor de la EA SPORTS, pe internet au început să apară cardurile jucătorilor din FIFA 21! În topul celor mai buni tineri jucători, cu potential de creștere OVR, din eLaLiga se află Ansu Fati, Takefusa Kubo și Jules Kounde. Cele mai bune statistici sunt de partea atacantului de la Barcelona, Ansu Fati primind din partea EA SPORTS un card de OVR 90.

Cu o viteză de 94, un șut de 87, pasă de 84 și un dribling de 90, atacantul de bandă stânga de la Barcelona devine unul dintre cei mai rapizi și agili atacanți din acest mod al jocului. Cel mai probabil cardul jucătorului va ajunge la un preț estimat de peste 50.000 monede, cel puțin la începutul jocului. Pe partea tehnică, jucătorul va primi cel mai probabil 4 stele Weak Foot și 4 stele Skills Moves.

După ce în FIFA 20 cardul lui Takefusa Kubo a fost inclus în seria „Summer Heat” și a primit un OVR de 94, jucătorul din eLaLiga are un potential de 87, format dintr-o viteză de 93, o pasă de 87 și un dribling de 97.

Competițiile Europene au oferit jucătorilor de FIFA o mulțime de super carduri! Recenzia completă

Cardul jucătorului din FIFA 20 a fost foarte bun! Mijlocașul de bandă dreaptă are o super viteză de 99 care constă într-o super accelerație de 99 și un sprint de 92. Dribling-ul jucătorului din La Liga este compus dintr-o agilitate și un echilibru de 99, Kubo fiind unul dintre cei mai tehnici jucători din campionatul Spaniei, și nu numai.

Jules Kounde are o viteză de 80, o pasă de 70 și un dribling de 74. Pe partea defensivă, jucătorul a primit din partea EA SPORTS super abilitați: Puterea defensivă a jucătorului atinge cote de 89, în timp ce forță fizică este de 85, abilitați foarte bune pentru un fundaș central.

The post Topul celor mai buni tineri jucători din eLa Liga! Ansu Fati poate ajunge la un OVR de 90, cu o viteză incredibilă de 94 și un dribling 90 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă