Topul căutărilor amuzante pe eMag în 2021. Românii vor să cumpere „followeri pe tiktok”, „fraier electric” sau „duh din lampă”

3 săptămâni in urmă 25


Cel mai mare retailer online din România, eMag, a alcătuit, la final de an, un top al celor mai amuzante căutări înregistrate pe platforma sa, notează Agerpres, care citează un comunicat al companiei.


eMag precizează că s-a uitat pe ce au mai căutat clienţii pe parcursul anului "pentru a vedea cum ar putea îmbunătăţi oferta".


La categoria "Supradoză de imaginaţie", oamenii au căutat: "set de degete pentru a juca că să nu îţi transpire; iepure cu tot cu mustăţi şi cu urechi şi cu codiţă care are oiciorus norocos pentru a câştigă şi eu la loto să am bani de o nevasta că nevasta mă bate şi îmi ia baniiii; baţi care se face mai mare mai mic de metal; doresc nişte chiloţi de pus că să stea burtă strânsă; cartofi prăjiţi pe luna precum salariu' lu' parlam; coduri pe care le pui pe fortnite că să iei skinur; costun de silicon care face să pară că ai muşchi".


Categoria "Întrebam şi eu": "distanţă rutieră bucureşti rasuceni; bună ziua, caut un capac pentru spălătorul de far dreapata la un skoda superb din 2013, am tot căutat pe net dar nu găsesc pentru partea dreapta, mă puteţi ajută?; ce prefix are jud CĂLĂRAŞI; google vremea bacău; casă vânzare în com scoarţa".


Categoria "It's complicated": "tigaie în care să poţi găti când nu vrea nevasta; haideţi va rog io mă aşteaptă nevastamea; vreau să îmi spioneze soţul dacă are amanta ce microfon găsesc să îl coş în haina; bărbatul care şi-a confumdat nevasta cu ppoezia; nevasta pentru fiul meu, vlad; lenjerie pat matrimonial fcsb; boluri apă pentru câini cu urechi lungi".


Categoria "Cum nu aveţi?!": "prezervative cu sarmale, bătaie, broaşte de baltă, masă gravitaţională, fraier electric, smecherometru, fraieră transparenţă, miros incaltamninte, foloweri pe tiktok, robot de făcut mujdei, stimulator pinguin".


Categoria: "Încercarea moarte n-are": "duh din lampa emag genius; foamee; chestie care pui telefonul când faci tiktokuri; piscină dezumflabila pentru aia mici care să se umfle singură şi care să fie mai mare decât ei; nevasta donvlabila; hrană pentru pisici că să le fac mai grase, prezervativ cu ţepi; salamuri cârnaţi şuncă şi carne; ring for sex genius".


Compania a prezentat și top 10 căutari pe eMag anul acesta: iphone 12, iphone 11, samsung, iphone, laptop, placa video, l'oreal paradise, căşti, lustra, telefon.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă