Topala – FCSB » Pariul nostru are cota 1.85!

2 months ago 2

FCSB a ajuns la 18 cazuri de COVID-19 înaintea meciului de astăzzi de la ora 22:00 cu Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League, formația bucureșteană rămânând cu doar 14 jucători eligibili în lot.

Așa cum ați aflat din articolele publicate de noi în protocolul UEFA se precizează că ultimul test înainte de disputarea unui meci să fie efectuat în preziua acestei partide, numită „Match Day-1”. Testul nu este obligatoriu, dar poate fi solicitat de autoriţăţile din ţara care organizează meciul. Sârbii au cerut această testare, iar la rezultatele de astăzi, alţi cinci fotbalişti de la FCSB au fost depistaţi pozitiv. Până la ora meciului nu se va mai efectua niciun test, astfel că roş-albaştrii nu sunt în pericol să piardă la „masa verde” având în vedere că au 14 jucători valizi.

În noul context s-au produs schimbări semnificative de cote la pariuri. Cota pentru o victorie a FCSB a crescut semnificativ, mai mulți bookmakeri văzând-o acum favorită pe Backa Topola. Victoria „roș-albaștrilor” în timpul regulamentar este cotată la 2.60-2.70, în timp ce un succes al sârbilor are cota 2.50-2.60.

E limpede că în noul context FCSB va fi nevoită să se întrebuințeze serios pentru a obține calificarea  în Serbia. Topala poate profita din plin de situația „roș-albaștirlor” și poate da o replică pe măsură astăzi. Este greu însă de crezut că FCSB poate pierde calificare, Man & co fiind cu mult peste adversarii de astăzi.

Pont: Topala- FCSB – FCSB se califică – cota 1.85

The post Topala – FCSB » Pariul nostru are cota 1.85! appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools