Top Pariu: Meciurile de astăzi ale granzilor Real Madrid, Sevilla, AC Milan, Inter, Dortmund și Lyon se iau la „pachet” » „Combo-ul” rezultat are cota 10.11!

3 săptămâni in urmă 21

Astăzi, pe lângă Biletul Zilei, biletul multi-gol, analiza și ponturile de la duelurile din Serie A (Juventus- Parma), La Liga (Betis – Bilbao), dar și de la cele programate în runda a doua a play-ouff-ului și play-out-ului Ligii 1,  pe care le găsiți AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu alte selecții din fotbal.

Ne vom îndrepta atenția exclusiv către partidele pe care granzii  Real Madrid, Sevilla, AC Milan, Inter, Dortmund și Lyon le dispută astăzi în campionat sau cupă, cum este cazul lionezilor. „Pachetul Zilei” rezultat cuprinde șase selecții care combinate pe același bilet au cota totală 10.11!

PACHETUL ZILEI
ITALIA – SERIE A
AC MILAN – SASSUOLO, GOL ÎN AMBELE REPRIZE – COTA 1.44
SPEZIA – INTER, GOL ÎN AMBELE REPRIZE – COTA 1.45
SPANIA – LA LIGA
LEVANTE – SEVILLA, OASPEȚII CÂȘTIGĂ O REPRIZĂ – COTA 1.42
CADIZ – REAL MADRID, 2- COTA 1.43
GERMANIA – BUNDESLIGA
DORTMUND – UNION BERLIN, GOL MARCAT ÎN AMBELE REPRIZE – COTA 1.57
FRANȚA – COUPE DE FRANCE
LYON – MONACO, AMBELE ÎNSCRIU – COTA 1.52

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți astăzi să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, vă asigurați o cotă totală de 10.11!

Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

The post Top Pariu: Meciurile de astăzi ale granzilor Real Madrid, Sevilla, AC Milan, Inter, Dortmund și Lyon se iau la „pachet” » „Combo-ul” rezultat are cota 10.11! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă