Top Pariu: În Europa League pariem și la cota 2.10 » Pachetul Zilei ajunge la 17.03!

2 luni in urmă 15

Astăzi, pe lângă Biletul Zilei, biletul multi-gol, pe care le găsiți AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu alte selecții din fotbal.

Ne vom îndrepta atenția exclusiv către partidele programate astăzi în manșa tur a play-off-ului Europa League, jocuri în care îi vom vedea la lucru pe internaționalii români Nicușor Stanciu și Ianis Zicu, ambii anunțați titular în confruntările Slavia Praga – Legia Varșovia și Glasgow Rangers – Alashkert. Pachetul Zilei conține șase selecții care combinate pe același bilet au cota totală 17.03.

PACHETUL ZILEI
EUROPA LEAGUE – PRELIMINARII
RANDERS – GALATASARAY, X2 ȘI PESTE 0.5 GOLURI – COTA 1.45
FENERBAHCE – HJK HELSINKI, AMBELE ÎNSCRIU SAU PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.52
RAPID VIENA – ZORYA, 1X ȘI PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.52
SLAVIA PRAGA – LEGIA, AMBELE ÎNSCRIU – COTA 2.10
RANGERS – ALASHKERT, RANGERS ÎNSCRIE ÎN AMBELE REPRIZE – COTA 1.73
OLYMPIACOS – SLOVAN, 1 – COTA 1.40

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite mai sus pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi că asigurați o cotă finală de 17.03!

Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!

The post Top Pariu: În Europa League pariem și la cota 2.10 » Pachetul Zilei ajunge la 17.03! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă