Top Pariu: Granzii Europei ne asigură profitul » Pachetul Zilei ajunge la cota 14.10!

3 săptămâni in urmă 16

Astăzi, pe lângă Biletul Zilei, biletul multi-gol, biletul weekend-ului, analiza și ponturile de la meciurile care sunt programate în runda a X-a a Ligii 1, pe care le găsiți AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu alte selecții din fotbal.

Ne vom îndrepta atenția către partidele programate astăzi în Bundesliga, Premier League, Serie A și La Liga și vom livra ponturi de la meciurile pe care le vor susține granzii Manchester City, Manchester United, Inter, AC Milan, Real Madrid și Dortmund.Pachetul Zilei conține șase selecții care combinate pe același bilet au cota totală 14.10.

PACHETUL ZILEI
ANGLIA – PREMIER LEAGUE
CHELSEA – MANCHESTER CITY, PAUZĂ SAU FINAL X – COTA 1.62
MANCHESTER UNITED – ASTON VILLA, 1X ȘI GAZDELE 1-3 GOLURI – COTA 1.44
ITALIA – SERIE A
INTER – ATALANTA, PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.70
SPEZIA – MILAN, 2 – COTA 1.51
SPANIA – LA LIGA
REAL MADRID – VILLARREAL, 1X ȘI 2-5 GOLURI – COTA 1.52
GERMANIA – BUNDESLIGA
MONCHENGLADBACH – DORTMUND, AMBELE ÎNSCRIU ȘI PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.55

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite mai sus pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi că asigurați o cotă finală de 14.10.

Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!

The post Top Pariu: Granzii Europei ne asigură profitul » Pachetul Zilei ajunge la cota 14.10! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă