Top Pariu: Gaz Metan – Academica în prim-plan » Pachetul Zilei ajunge la cota 10.67!

1 lună in urmă 12

Astăzi, pe lângă Biletul Zilei, biletul multi-gol, analiza și ponturile pentru profit de la meciurile din Liga 1 (Sepsi OSK – Dinamo, FCSB – FC Argeș), pe care le găsiți AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu alte selecții din fotbal.

Ne vom îndrepta atenția către meciul care va deschide ziua de fotbal în Liga 1, Gaz Metan – Academica Clinceni, dar și către partidele programate în etapele din Italia, Germania și Franța. Vom paria atât pe favoriți, cât și pe spectacol. Pachetul Zilei conține șase selecții care combinate pe același bilet au cota totală 10.67.

PACHETUL ZILEI
ROMÂNIA – LIGA 1
GAZ METAN – ACADEMICA, GAZ METAN CÂȘTIGĂ ORICARE REPRIZĂ – COTA 1.55
ITALIA – SERIE A
FIORENTINA – SPEZIA, GAZDELE PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.52
AS ROMA – MILAN, AMBELE ÎNSCRIU SAU PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.40
GERMANIA – BUNDESLIGA
AUGSBURG – STUTTGART, AMBELE ÎNSCRIU SAU PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.52
FRANȚA – LIGUE 1
MONTPELLIER – NANTES, AMBELE ÎNSCRIU SAU PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.50
CLERMONT – MARSEILLE, X2 – COTA 1.42    

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite mai sus pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi că asigurați o cotă finală de 10.67!

Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România

The post Top Pariu: Gaz Metan – Academica în prim-plan » Pachetul Zilei ajunge la cota 10.67! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă