Top Pariu: Derby-urile Arsenal – Tottenham și Lazio – AS Roma în prim-plan » Pachetul Zilei ajunge la cota 14.15!

3 săptămâni in urmă 17

Astăzi, pe lângă Biletul Zilei, biletul multi-gol, analiza și ponturile de la meciul zilei din Liga 1 (FC Botoșani – „U” Craiova 1948 și UTA – CFR Cluj), pe care le găsiți AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu alte selecții din fotbal.

Ne vom îndrepta atenția către celălalt meci care are loc în Liga 1, la Ovidiu, între Farul și CS Mioveni. Cele două formații sunt despărțite de cinci puncte în clasament, dobrogenii fiind pe locul 7 cu 15 puncte în timp ce argeșenii ocupă locul 11 cu 10 puncte. De evidențiat ar fi faptul că două din cele trei victorii ale argeșenilor au fost obținute în deplasare. Rămâne de văzut dacă echipa lui Pelici va avea replică în fața „rechinilor”, care pe teren propriu au în Liga 1 victorii pe linie fără gol primit.

De asemenea, vom livra ponturi și de la derby-urile din Serie A ( Lazio –Roma) și Premier League ( Arsenal – Tottenham), dar și de la meciurile care au loc în Bundesliga și Ligue 1. Pachetul Zilei conține șase selecții care combinate pe același bilet au cota totală 14.15.

PACHETUL ZILEI
ROMÂNIA – LIGA 1
FARUL – CS MIOVENI, 1X ȘI PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.65
ANGLIA – PREMIER LEAGUE
ARSENAL – TOTTENHAM, PESTE 9.5 CORNERE – COTA 1.50
ITALIA – SERIE A
LAZIO – AS ROMA, AMBELE ÎNSCRIU – COTA 1.57
NAPOLI – CAGLIARI, PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.57
GERMANIA – BUNDESLIGA
BOCHUM – STUTTGART, 1-3 GOLURI ÎN PRIMA REPRIZĂ – COTA 1.45
FRANȚA – LIGUE 1
MARSEILLE – LENS, 1X ȘI PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.60

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite mai sus pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi că asigurați o cotă finală de 14.15!

Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România

The post Top Pariu: Derby-urile Arsenal – Tottenham și Lazio – AS Roma în prim-plan » Pachetul Zilei ajunge la cota 14.15! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă