Top Pariu: Derby-ul Beșiktaș – Galatasaray în prim – plan » Pachetul Zilei ajunge la cota 10.06!

1 lună in urmă 15

Astăzi, pe lângă Biletul Zilei, biletul multi-gol, analiza și ponturile pentru profit de la partidele programate astăzi în Liga 1,  Academica – UTA și CFR – Sepsi OSK, pe care le găsiți AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu alte selecții din fotbal.

Ne vom îndrepta atenția către derby-ul din Turcia dintre Beșiktaș și Galatasaray dar și către jocurile programate astăzi în Spania, Rusia, Danemarca, Germania și Liga a 2-a din România. Pachetul Zilei conține șase selecții care combinate pe același bilet au cota totală 10.06.

PACHETUL ZILEI
SPANIA – LA LIGA
GETAFE – CELTA VIGO, PAUZĂ SAU FINAL X – COTA 1.55
TURCIA – SUPERLIG
BEȘIKTAȘ – GALATASARAY, 1X – COTA 1.47
RUSIA – PREMIER LEAGUE
LOKOMOTIV MOSCOVA – SOCHI, 1X – COTA 1.49
DANEMARCA – SUPERLIGA  
AALBORG – VIBORG, 1X ȘI GAZDELE ÎNSCRIU – COTA 1.42   
GERMANIA – LIGA 3
DUISBURG – KAISERSLAUTERN, AMBELE ÎNSCRIU SAU PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.45              
ROMÂNIA- LIGA 2
CONCORDIA – FC BRAȘOV, 1 – COTA 1.44

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite mai sus pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi că asigurați o cotă finală de 10.06!

Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România

The post Top Pariu: Derby-ul Beșiktaș – Galatasaray în prim – plan » Pachetul Zilei ajunge la cota 10.06! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă