Top Pariu: Cinci „VERZI” bifate și ieri » Pachetul Zilei ajunge la cota 12.41!

1 săptămână in urmă 9

După ce luni am bifat „VERDE” o cotă de 13.46, ieri am continuat pe linia profitului cu meciurile din preliminariile Cupei Mondiale 2022. Cinci din cele șase selecții propuse în Pachetul Zilei au fost câștigătoare, profitul fiind astfel la înălțime. Singurul pariu ratat a fost cel de la Danemarca – Austria, scor 1-0, meci în care am paria pe „1X și peste 1.5 goluri”.  

Astăzi, pe lângă Biletul Zilei și biletul multi-gol, pe care le găsiți AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu alte selecții din fotbal.

Ne vom îndrepta atenția către partidele programate astăzi în preliminariile Cupei Mondiale din America Centrală și de Nord, dar și către meciurile din Brazilia, Germania și Israel. Vom paria atât pe favoriți, cât și pe spectacol. Pachetul Zilei conține șase selecții care combinate pe același bilet au cota totală 12.41!

Pachetul Zilei      
Preliminarii Cupa Mondială – America Centrală și de Nord
SUA – Costa Rica, 1 -cota 1.47
El Salvador – Mexic, 2 -cota 1.45
Brazilia – Serie A
Atletico-MG – Santos, 1 – cota 1.47
Germania – Regionalliga Nordost
Chemnitzer – Lok. Leipzig, Peste 2.5 goluri -cota 1.53
Germania – Regionalliga Bayern
Rosenheim – Illertissen, Peste 2.5 goluri -cota 1.57  
Israel – Leumit League
Beitar Bat Yam – Hap. Raanana, Pauză sau Final X -cota 1.65

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite mai sus pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi că asigurați o cotă finală de 12.41!

Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România.

The post Top Pariu: Cinci „VERZI” bifate și ieri » Pachetul Zilei ajunge la cota 12.41! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă