Top Pariu: AS Monaco – Nantes în prim-plan » Pachetul Zilei ajunge la cota 15.82!

2 luni in urmă 17

Astăzi, pe lângă Biletul Zilei, biletul multi-gol, analiza și ponturile de la meciurile care deschid runda a patra din Liga 1, dar și pontul de finala mică a turneului de fotbal masculin de la Jocuruile Olimpice dintre Mexic și Japonia, pe care le găsiți AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu alte selecții din fotbal.

Ne vom axa pe partidele programate astăzi pe partidele care au loc în Europa. În prim-plan este meciul care va deschide noul sezon competițional din Ligue 1, dintre AS Monaco – Nantes, meci în care monegascii au prima șansă la victorie. Pe lângă pontul din Franța, recomandăm sugestii din Danemarca, Germania, Rusia, Belgia și Portugalia. „Pachetul Zilei” pe care vi-l propunem astăzi este alcătuit din șase selecții care combinate pe același bilet au o cotă totală de 15.82!

Pachetul Zilei
Franța – Ligue 1
AS Monaco – Nantes, 1 – cota 1.45
Belgia – Jupiler League
Club Brugge – Cercle Brugge, 1 – cota 1.40
Danemarca – Superliga
Midtjylland – Vejle, 1 – cota 1.65              
Portugalia – Liga Portugal  
Sporting – Vizela, 1/1 – cota 1.80
Germania – DFB Pokal
Munchen 1860 – Darmstadt, Munchen 1860 se califică – cota 1.45
Rusia – Premier League
UFA – Lokomotiv Moscova, X2 și peste 1.5 goluri – cota 1.81

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite mai sus pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi că asigurați o cotă finală de 15.82!

 

 

The post Top Pariu: AS Monaco – Nantes în prim-plan » Pachetul Zilei ajunge la cota 15.82! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă