Top Pariu: 100% preliminarii Cupa Mondială și astăzi » Pachetul Zilei ajunge la cota 11.33!

2 săptămâni in urmă 6

Astăzi, pe lângă Biletul Zilei, biletul multi-gol, analiza și ponturile de la amicalul de gală pe care România U21 îl va susține în deplasare cu Italia U21, pe care le găsiți AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu alte selecții din fotbal.

Ne vom îndrepta atenția exclusiv către duelurile programate în preliminariile Cupei Mondiale 2022 din Qatar. Vom paria atât pe favoriți cât și pe spectacol. Pachetul Zilei conține șase selecții care combinate pe același bilet au cota totală 11.33.

Pachetul Zilei
Preliminarii Cupa Mondială:
Olanda – Norvegia, Ambele înscriu sau peste 2.5 goluri -cota 1.40
Cehia – Estonia, Gol în ambele reprize -cota 1.42
Țara Galilor – Belgia, Ambele înscriu -cota 1.85
Finlanda – Franța, X2 și peste 1.5 goluri -cota 1.55
Muntenegru – Turcia, Turcia câștigă oricare repriză- cota 1.40
Bosnia și Herțegovina – Ucraina câștigă oricare repriză- cota 1.42  

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite mai sus pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi că asigurați o cotă finală de 11.33

Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România. 

The post Top Pariu: 100% preliminarii Cupa Mondială și astăzi » Pachetul Zilei ajunge la cota 11.33! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă