Top pariu: 100% fotbal » Pachetul Zilei ajunge astăzi la cota 13.49!

2 luni in urmă 24

Astăzi pe lângă biletul zilei cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm din nou investiția, biletul multi gol, analiza și ponturile de la cele mai importante dueluri care au loc în Champions League, respectiv Lazio- Club Brugge, Barcelona – Juventus, PSG- Bașakșehir și Leipzig – United, pe care le găsiți AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu alte ponturi din fotbal.

Ne vom îndrepta atenția către cellate dueluri care au loc astăzi în Champions League dar și către meciuri care se vor disputa în Ligile secunde din România și Anglia. „Pachetul Zilei” rezultat cuprinde șase selecții care combinate pe același bilet au cota totală 13.49.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți astăzi să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, vă asigurați o cotă totală de 13.49.

CHAMPIONS LEAGUE
ZENIT – DORTMUND, X2 ȘI PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.53
DINAMO KIEV – FERENCVAROS, AMBELE MARCHEAZĂ- COTA 1.83
RENNES – SEVILLA, ORICARE REPRIZĂ X- COTA 1.53
CHELSEA – KRASNODAR – 1 ȘI PESTE 1.5 GOLURI- COTA 1.38
CHAMPIONSHIP
SWANSEA – BOURNEMOUTH, 2-5 GOLURI – COTA 1.40
LIGA 2
„U” CLUJ – DUNĂREA CĂLĂRAȘI, 1X ȘI PESTE 1.5 GOLURI- COTA 1.63

Cauți mai multe selecții de profit? Accesează zilnic Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România.

 

The post Top pariu: 100% fotbal » Pachetul Zilei ajunge astăzi la cota 13.49! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă