Top Gear în doliu, a murit prezentatoarea Sabine Schmitz. Era supranumită „regina de la Nurburgring”

1 lună in urmă 1

Sabine Schmitz a câştigat acest tur din Germania, considerat unul dintre cele mai grele din lume, în 1996 şi 1997. Pentru această performanţă, a fost numită „regina de la Nurburgring”.

Schmitz a participat la emisiunea „Top Gear” de la BBC în 2004. Atunci, ea a testat o dubiţă pe pistă. Apoi, în 2016, a devenit prezentatoare şi l-a avut ca partener în acest show pe Chris Evans.

Nurburgring a pierdut cea mai bună şoferiţă. A plecat dintre noi prea devreme, după o lungă suferinţă. Ne va fi dor de ea şi de firea ei veselă. Odihneşte-te în pace, Sabine„, au transmis organizatorii turului din Germania.

Citeşte şi Prezentator Top Gear, accident cu un Lamborghini Diablo, de 280.000 de euro. Vedeta a fost la un pas de moarte

Vestea morţii sale l-a impresionat şi pe celebrul prezentator de la „Top Gear” Jeremy Clarkson, care a scris pe Twitter un mesaj preluat de Daily Express: „O veste teribilă despre Sabine Schmitz. O persoană atât de caldă şi care radia lumină„.

Episodul următor al emisiunii „Top Gear”, difuzat duminică la BBC, îi va fi dedicat.

All of us at @Ford are saddened to hear of the passing of Sabine Schmitz. She was a remarkable driver whose skills around the Nürburgring were legendary.

Our thoughts are with her family and friends at this difficult time.

We will never forget her Ford Transit lap @BBC_TopGear pic.twitter.com/gRAAcOAYEf

— Ford Europe (@FordEu) March 17, 2021

Citeşte şi Doliu în presa din Marea Britanie. Un prezentator celebru a MURIT în timp voia să stabilească un nou record

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă