Top 6 cele mai nesimtite zodii

1 lună in urmă 17

Unii oameni sunt pur si simplu lipsiti de scrupule, mai ales cand este vorba de atingerea unor scopuri. Unele dintre aceste firi corespund doar unora dintre cele 12 zodii si, din acest motiv, este foarte important sa cunoastem care sunt caracteristicile generale pentru a vedea care sunt cele mai nesimtite zodii.

Bineinteles, ca in orice, exista si cateva exceptii de la regula, insa multe dintre aceste „calitati” se regasesc, cu precadere la cele sase zodii analizate, in ceea ce priveste lipsa de respect si nesimtirea, atunci cand vorbim de persoanele din jur.

Gemeni

Avand in vedere ca au fost desemnati de numerosi specialisti drept nativii cei mai parsivi din zodiac, bineinteles ca sunt primii si cand este vorba de nesimtire. Fiind un semn al duplicitatii, o parte din ei adora sa semene tot felul de intrigi, pentru a se bucura de rezultatele dezbinarii. Sunt persoane complicate, dar si complexe, care-si pun de multe ori la bataie inteligenta pentru a-si duce la bun sfarsit scopurile ascunse.

Rac

De multe ori, este cea mai buna zodie si bineinteles ca si la acest capitol acesti nativi sunt printre primii, dar doar atunci cand este nevoie sa-si atinga scopul personal, secret si ascuns. Nu se lasa mai prejos si apeleaza la nesimtire, Racii fiind lipsiti de scrupule, in cazul in care se simt amenintati, jigniti sau in calea lor au aparut obstacole la care nu s-ar fi asteptat. Daca stati in calea unui Rac ce se afla pe drumul asteptat de mult, fiti sigur ca, daca ii sunteti inamic, va gasi o metoda sa va doboare.

Leu

Deoarece sunt firi foarte directe, evita parsivitatea cu brio, dar, in ceea ce priveste nesimtirea, exceleaza. Niciodata nu vor tine pentru ei un lucru care-i deranjeaza si nu vor astepta momentul potrivit pentru a-ti aduce la cunostinta ce considera de cuviinta ca nu se afla in normele acceptate de ei. Adeptii perfectiunii si ai stralucirii, vor lasa pe oricine in urma si vor spune tot ce este nevoie pentru a ajunge acolo unde isi doresc.

Scorpion

Scorpionul este una dintre cele mai directe si mai parsive zodii, deoarece acesta nu va dori altceva in aceasta viata decat sa fie exact cum isi doreste. Nu va conta pe cine ranesc acesti nativi in drumul lor, pe cine vor manipula, atat timp cat scopul lor urmeaza sa fie atins. Sunt mai mult decat manipulatori, sinceri, dar si directi, iar cand vine vorba de nesimtire, niciodata nu poti sti ce vor scoate pe gura.

Capricorn

Firi ascunse si calculate, care-si ticluiesc propriul plan, in tacere. Asa ar fi caracterizate aceste persoane, native zodiei Capricorn. Scopul lor nu va fi cunoscut de toata lumea si, in general, le place sa lucreze pe la spatele altor persoane. Nu conteaza de ce este nevoie sa spuna sau sa faca pentru a obtine fix ceea ce au visat. Nu le place munca sau sa se complice inutil, asa ca mereu merg pe calea cea mai usoara…

Pesti

Chiar daca sunt cele mai sensibile firi, in momentul in care Pestii s-au simtit tradati sau singuri, nimeni si nimic nu le va sta in cale pentru a se razbuna. Se asteapta intotdeauna ca si cei din jur sa fie la fel de emotivi si intelegatori ca ei, iar daca acest lucru nu este posibil, in mod sigur limbile lor vor fi mai mult decat ascutite si nu vor conteni cu barfele si rautatile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă