Top 5 greșeli pe care le fac românii când prepară mici sau carne la grătar. Evită din acest moment

1 lună in urmă 24

Micii și carnea la grătar sunt alimente specifice anotimpului cald, care ne permite să le preparăm afară, pe grătar. Fără să vrei, din grabă sau neatenție, poți face greșeli în momentul în care le prăjești la grătar. Iată ce să nu faci niciodată atunci când prepari mici sau carne la grătar. Top cinci greșeli pe care să le eviți din acest moment.

Ce greșeli comiți când prepari mici sau carne la grătar

De fiecare dată când ți-e poftă de-o friptură suculentă sau de niște mici la grătar, trebuie să ai grijă la cum le gătești, pentru a nu-și pierde din calități și gust. Unde greșești?

Mulți pofticioși, fie din neatenție, grabă sau pur și simplu pentru că nu știu, comit anumite greșeli care le compromit mâncarea gătită pe grătar. Este foarte important de știut cum să faci grătarul astfel încât alimentele pe care vrei să le gătești și la care poftești să îți iasă perfect. Iată câteva din greșelile pe care mulți români le fac la grătar. Acestea trebuie evitate cu desăvârșire ori de câte ori gătești carne la grătar sau mici.

Mâncarea nu trebuie pusă pe un grătar murdar

Niciodată, dar niciodată nu așeza carnea pentru sau micii pe un grătar murdar. Trebuie să cureți foarte bine grătarul, fie cu o bucată de slănină, fie cu o ceapă. procedează astfel atunci când grătarul este fierbinte.

Nu găti niciodată carnea rece

Carnea pentru grătar abia scoasă din frigider nu trebuie pusă direct pe foc. Aceasta trebuie lăsată să ajungă la temperatura camerei, înainte de a o pune la fript. În caz contrar, riști să se ardă la exterior și interiorul să rămână nefăcut.

Grătarul nu trebuie curățat imediat după ce ai terminat de gătit

Grătarul nu trebuie curățat imediat după ce ai terminat de gătit. Care este explicația? Dacă pe grătar au rămas resturi de carne, nu le lua de acolo. Resturile de mâncare de pe grătar îl vor proteja de rugină pâna la următoarea folosire. Acesta trebuie curățat doar înainte de a-l folosi din nou.

Carnea nu trebuie întoarsă de mai multe ori

Carnea pe grătar se întoarce o singură dată. Atât. Pentru ca bucățile de carne să aibă acele dungi negre pe ele, ele nu trebuie întoarse de mai multe ori, ci doar o dată.

Nu mânca imediat ce ai gătit pe grătar, deși îți este foarte foame

Carnea mai trebuie să stea câteva minute, înainte să o mănânci. Deși poate ai o foame de lup, ai puțină răbdare. Bucățile de carne vor continua să se facă și după ce le-ai luat de pe grătar.

The post Top 5 greșeli pe care le fac românii când prepară mici sau carne la grătar. Evită din acest moment appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă