Top 5 alimente care te slăbesc fără înfometare. Secretul parmezanului pe care puțini români îl știu

1 lună in urmă 19

Industria alimentelară de slăbit este plină de mituri. Oamenii sunt deseori sfătuiți să facă tot felul de lucruri nebunești, dintre care majoritatea nu au dovezi în spate. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, oamenii de știință au găsit o serie de strategii care par a fi eficiente. S-a constatat că există alimente care te slăbesc fără înfometare, ceea ce este un beneficiu pentru sănătate. Printre alimentele care ne ajută se numără și celebrul parmezan, cu secretele sale neștiute până acum.

Alimente care te slăbesc fără înfometare

Dacă v-ați gândit să slăbiți folosind alimente care te slăbesc fără înfometare, vă spunem că da, este posibil să slăbești fără să mori de foame. În termenii cei mai simpli, pierderea în greutate necesită doar un singur lucru. Trebuie să consumi mai puține calorii decât consumi în prezent.

Nu este necesar să consumăm mai puțină mâncare. De fapt, acesta este opusul a ceea ce ar trebui să facem. Când consumăm mai puțină mâncare este un mod clar de a ni se face foame. În schimb, trebuie să găsim un mod strategic, sau modalități de a consuma mai puține calorii în timp ce ne simțim sătui.

Motivul numărul unu pentru care mâncăm mult este din cauza foamei. Senzația de foame este creată de un hormon numit grelină. Grelina este cu adevărat importantă pentru existența fiecăruia dintre noi, deoarece scopul său principal este să ne împiedice să ni se facă foame.

Înfometarea nu este niciodată normală. Corpul interpretează semnalele foamei ca pe o situație de urgență. Dacă ne este foame în fiecare zi, corpul nu știe dacă ne este foame pentru că vrem să slăbim sau că ne este foame pentru că există o lipsă de alimente. Pierderea în greutate nu este o prioritate.

Ceea ce trebuie să știm este că există alimente care ne pot ajuta să slăbim fără să ne înfometăm. Din această categorie de alimente care te slăbesc fără înfometare, putem mențona, într-un top cinci, aleator, păsările de curte, somonul, carnea de vită, fructele de mare și lactatele. În aceeași categorie de alimente care te slăbesc fără înfometare, putem include și leguminoase precum:

* Leguminoase (naut, linte, fasole neagră)
* Nuci (migdale, nuci, caju)
* Semințe (cânepă și Chia)
* Edamame

Deci, concluzia este că putem să ne atingem ținta de slăbire, fără să riscăm înfometarea și, implicit, să ne facem rău roganismului. În cele urmează, încercăm să vă argumentăm de ce e bine să aveți în dietă alimente care te slăbesc fără înfometare.

Top 5 alimente care te slăbesc fără înfometare

1.Parmezan

În topul nostru am decis să includem celebrul parmezan, care conține, conform nutriționiștilor, 38 grame de proteine la 100 grame. Asta înseamă că se încadrează în lista de alimente propuse de noi. Sursa de proteină din parmezan este una ridicată și de calitate, ceea ce ne conferă un nivel ridicat de energie. În același timp, consumat cu moderație, parmezanul ne poate da aceas stare de sătul.

 

2.Carnea de pui

Așa cum vă spuneam mai devreme, în aceeași listă este inclusă și carnea de pui. Nutriționiștii recomandă, în special, pieptul de pui, care conține 22 grame de proteine la 100 grame, și are și cea mai mică cantitate de grăsime.

 

3.Șuncă afumată

Dacă vi se pare ciudată alegerea, vă spunem că nu ar trebui. Acest aliment face parte din aceeași categorie de alimente, deoarece conține 21 grame de proteine la 100 grame. În același timp, este recomandată de nutriționiști, deoarece are un conținut mai mic de grăsimi decât alte mezeluri.

 

4.Ton și somon

Este știut faptul că peștele, în general, are o cantitate necesară de proteine. Deci face parte din lista propusă de noi. Tonul, de exemplu, conține aproximativ 21,5 grame de proteine la 100 de grame de produs. Așa că, nu eliminați tonul din dietă.

 

5.Gelatina

Lista noastră conține și acest produs alimentar, numit gelatina. O să vă întrebați de ce, răspunsul fiind foarte simplu. Conform nutriționiștilor, gelatina conține 84 grame de proteine la suta de grame de produs alimentar. Cu alte cuvinte, în afară de folosirea în tratamentele faciale, poate fi introdus și în alimentație.

 

Concluzie

Asta este lista noastră de alimente și propunerile pentru voi, dacă vă gândiți la o dietă de slăbire, fără a suferi de foame. Dacă doriți să începeți, asigurați-vă că aveți aceste alimente în casă, și gata, porniți la drum.

The post Top 5 alimente care te slăbesc fără înfometare. Secretul parmezanului pe care puțini români îl știu appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă