Top 4 zodii lovite de noroc până la finalul lunii martie. Iese soarele și pe strada lor!

2 luni in urmă 14

4 zodii vor fi lovite de un mare noroc până la sfârșitul lunii martie! Totul se va reașeza în viața lor așa cum nu și-ar fi imaginat, iar lucrurile pentru care au așteptat un amar de vreme vor veni în viața lor fix când nu se vor aștepta.

Luna martie este una a surprizelor pentru 4 nativi. Primăvara le aduce cele mai frumoase momente atât din punct de vedere amoros cât și profesional.

Locul 4: Zodia Fecioară. Fecioarele și-au tot făcut anumite griji financiare, mai ales că au de rezolvat câteva probleme punctuale în perioada care urmează.

Cele 4 zodii care au noroc cât cuprinde în martie

Vor avea parte de un mic avantaj financiar venit la timp pentru a-și duce toate demersurile la bun sfârșit, deci se anunță câteva săptămâni de respiro pentru ele.

Locul 3: Zodia Capricorn. Capricornii tac și fac, iar rezultatul muncii lor va fi răsplătit luna aceasta. Muncitori și atenți la tot ce întreprind, îi vor surprinde până și pe cei mai critici oameni din anturajul lor.

Capricornii pot fi deschizători de drumuri din multe puncte de vedere primăvara aceasta căci au niște idei unice, niște inițiative care ar putea fi soluțiile pe care nu le-a găsit nimeni pentru diferite probleme.

Vărsătorii se îndrăgostesc

Locul 2: Zodia Săgetător. Nativii de foc au un martie plin de iubire și căldură din partea celor dragi. Multe din grijile lor de zi cu zi se vor disipa și vor începe în sfârșit să viseze din nou, să își concentreze atenția către lucruri mărețe. Unii s-ar putea să călătorească.

Locul 1: Zodia Vărsător. Persoanele născute sub acest semn de aer au toate motivele să fie bucuroase în luna martie. Primesc cadouri din toate părțile, iar anumite persoane le fac niște oferte de nerefuzat.

Norocul este de partea lor și din punct de vedere sentimental. Vărsătorii care speră la o mare dragoste își vor întâlni sufletul pereche până la finalul acestei luni, deci toate merg ca pe roate pentru ei!

Dan Suta

Despre autor: Dan Suta Dan Suta este redactor pe zona de Lifestyle la Fanatik. A debutat ca ziarist la Revista Teo, apoi a contribuit la dezvoltarea altor proiecte precum vip24.ro și huff.ro, dupa care a lucrat la siteul de știri b1.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă