Top 4 zodii care în prima jumătate a anului 2022 trec prin probleme sentimentale

2 săptămâni in urmă 30

Pentru 4 zodii, prima jumătate a anului 2022 vine cu multe revelații pe plan amoros. Lucrurile tind să se schimbe radical chiar și pentru cei care au impresia că relația lor este consolidată.

Astrele îi vor pune pe mulți la încercări în lunile următoare. Vor trece prin tot felul de teste, de examene serioase, în urma cărora se vor regăsi pe sine.

Iată care sunt cele patru zodii care vor fi destul de zbuciumate din punct de vedere sentimental în perioada care urmează.

Top 4 zodii cu probleme sentimentale în prima jumătate a anului 2022

Locul 4: zodia Balanță. Balanțele își dau seama că au înțeles greșit rolul pe care îl au într-o relație. Vor să facă schimbări majore și să se impună mai mult.

Pentru asta, au nevoie de câteva dușuri reci care să le trezească la realitate. Cea mai critică lună din punct de vedere sentimental este aprilie, atunci când află adevăruri neplăcute despre partenerul de viață.

VIDEO Prima reacție a lui Novak Djokovic, din hotelul în care este obligat...

Locul 3: zodia Scorpion. Și pentru Scorpioni este o perioadă tulbure din punct de vedere amoros. Au de făcut multe alegeri. La un moment dat, sunt puși între carieră și iubire.

Trebuie să se gândească foarte bine cum doresc să trăiască de acum înainte. Pentru ei, luna iunie va fi decisivă, mai ales în primele zile.

Legea „anti-LGBT” a UDMR. Proiectul este o variantă mult diluată a legislației introduse...

MATERIALUL ZILEI REALIZAT DE FANATIK.RO

Locul 2: zodia Capricorn. Capricornii sunt atât de focusați pe muncă încât ignoră complet viața lor amoroasă. Din acest motiv, cei care sunt căsătoriți s-ar putea să sufere.

Nativii de pământ au de învățat în anul 2022 să împletească bine viața profesională cu cea sentimentală. Nu pot trăi liniștiți fără lipsuri, așa că trebuie sî își împartă timpul cu mai multă atenție și să renunțe să mai dea vina pe alții pentru eșecurile lor.

Peștii vor încheia un capitol important

Locul 1: zodia Pești. Peștii pornesc un proces al schimbării lor interioare rarisim. Anul 2022 este bun pentru ei, însă au parte de câteva cutremure serioase pe plan sentimental.

Lunile februarie și martie sunt decisive pentru nativii de apă care se simt închiși într-o colivie, pentru cei care își doresc să fie liberi.

Peștii nu mai pot trăi în relații toxice, așa că vor schimba complet macazul, asumându-și toate consecințele. Din luna iulie, totul va fi roz în viața lor, dar până atunci trebuie să închidă un capitol al trecutului lor amoros.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă