Toni Petrea și Thomas Neubert, ”secretele” parcursului FCSB-ului din acest sezon: ”E fantastic!”. Ce au adus nou

1 lună in urmă 4

Liga 2: Unirea Slobozia - Rapid, duminică, 13:45, Digi Sport 1

Serie A: Parma - AS Roma, duminică, 16:00, Digi Sport 1

Sorin Paraschiv, fost căpitan al ”roș-albaștrilor”, în prezent team manager la Academica Clinceni, a explicat că aducerea lui Toni Petrea și a lui Thomas Neubert reprezintă ”cheia succesului” celor de la FCSB din acest sezon.

Toni Petrea și Thomas Neubert, esențiali pentru parcursul FCSB-ului din acest sezon

Au venit antrenor și preparator fizic noi. Când începi pregătirea unei echipe de la început, dinaintea sezonului, e fantastic pentru antrenor. Sunt pregătiți foarte bine din punct de vedere fizic, așezați foarte bine de antrenor.

Au început să formeze un grup mai puternic, relații de joc și eu cred că acestea ar putea fi secretele acestui parcurs”, a declarat Sorin Paraschiv, la Digi Sport Matinal.

Sorin Paraschiv, care a câștigat două titluri de campion cu FCSB, în 2005 și 2006, a transmis, de asemenea, că stabilitatea de la nivelul băncii tehnice reprezintă un alt atu pentru ”roș-albaștri”.

În anii trecuți, când n-au câștigat campionatul, vorbeam despre jucători tineri, antrenori schimbați din șase în șase luni. Toni a stat foarte mult lângă Reghe, aici are un atu, e cheia succesului. Plus Tommy Neubert, care-i pregătește foarte bine din punct de vedere fizic.

Vedem la fiecare meci că atacă în 4-5 jucători și fac diferența, tot timpul sunt periculoși, pun presiune. Nu ai cum să nu reușești dacă faci aceste lucruri”, a explicat Sorin Paraschiv.

Luptă cu CFR și Craiova pentru titlu în play-off

Sorin Paraschiv consideră că lupta pentru titlu se va da în trei, între FCSB, CFR Cluj și Craiova, iar dacă ”roș-albaștrii” au avantajele entuziasmului fotbaliștilor tineri și a pregătirii fizice, ardelenii ar putea contracara prin experiență.

Cei de la FCSB vor avea un play-off foarte greu cu CFR și Craiova. CFR are jucători mai experimentați și am văzut în meciul direct că le-a pus probleme”, a transmis Sorin Paraschiv.

Următorul meci al FCSB-ului este chiar împotriva celor de la CFR Cluj, programat vineri, de la 20:30, la Digi Sport 1. După victoria de la Arad, ”roș-albaștrii” au un avans de trei puncte în clasament în fața ardelenilor, care, însă, nu au jucat în runda a 27-a, când întâlnesc Poli Iași, duminică, de la 20:30, la Digi Sport 1.

Etichete: titlu liga 1 , sorin paraschiv , thomas neubert , toni petrea , parcurs fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă