Toni Petrea, ripostă dură pentru dinamoviști, după de au cerut control antidoping: „Pierdere de timp!” Ce spune despre debutul lui Vukusic

2 luni in urmă 2

Toni Petrea anunță un meci mare în derby-ul cu Dinamo. Antrenorul FCSB este pregătit să îl arunce în luptă și pe Ante Vukusic, dar are și o replică dură pentru fanii gazdelor, care au cerut control antidoping înaintea meciului.

Dinamo și FCSB se întâlnesc în primul mare derby al anului. Cele două echipe sunt despărțite de 20 de puncte, dar suporterii roș-albilor speră ca Jerry Gane să dea marea lovitură. Le-au promis prime de joc fotbaliștilor.

Înaintea partidei din runda 21 a Ligii 1, suporterii DDB au cerut control anti-doping în tabăra FCSB.

Toni Petrea, ripostă dură pentru dinamoviști, după de au cerut control antidoping: „Pierdere de timp!” Ce spune despre debutul lui Vukusic

„Jocul a fost destul de bun cu Iașiul. Nu pot să spun că ne-am cristalizat un prim 11, vor mai apărea jucători.

Emoționant a fost (despre primirea făcută de suporteri, n.r.) Îmi pare rău că acest joc nu se poate juca cu spectatorii în tribune. Sper că o să avem cât mai curând suporterii în tribune.

Vukusic nu este la capacitatea maximă, fizic, dar am preferat să îl luăm în lot, să fie lângă echipe, să simtă echipa. Dacă l-am luat în lot, normal că mă gândesc să intre.

Din punctul meu de vedere este o pierdere de timp și de bani, dar este problema lor. (despre cererea dinamoviștilor ca FCSB să fie supusă controlului antidoping, n.r) ”, a declarat Toni Peteraînaintea meciului.

ECHIPELE DE START:

Dinamo: Eșanu – A. Radu, Puljic, Bejan, St. Filip – Sorescu, P. Anton, Răuță, Fabbrini – G. Crețu – Nemec
Rezerve: Mitrovic – R. Grigore, Achim, Moldoveanu, Gueye, Ehmann, Gol, Mihaiu, Nepomuceno
Antrenor: Jerry Gane

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Moruțan, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman
Rezerve: Târnovanu – Crețu, Simion, Vukusic, Nedelcu, Vînă, Buziuc, Perianu, Oaidă
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: „Dinamo”
Arbitru: Sebastian Colțescu; Asistenți: Daniel Mitruți, Marius Marica

The post Toni Petrea, ripostă dură pentru dinamoviști, după de au cerut control antidoping: „Pierdere de timp!” Ce spune despre debutul lui Vukusic appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă