Toni Petrea răsuflă ușurat! FCSB și-a recuperat unul dintre jucătorii accidentați și poate juca în următorul meci din play-off-ul Ligii 1

2 săptămâni in urmă 15

George Miron, fundașul central în vârstă de 26 de ani al lui FCSB, și-a revenit după accidentare și va fi disponibil pentru meciul cu Academica Clinceni, din următoarea etapă.

Meciul dintre Academica Clinceni și FCSB se va disputa joi, 22 aprilie, de la ora 20:15, în cadrul etapei a doua din play-off-ul Ligii 1. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

Înaintea acestei întâlniri, FCSB a primit o veste bună în ceea ce îl privește pe fundașul George Miron.

George Miron și-a revenit după accidentare înainte de Academica Clinceni – FCSB

Accidentat în meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB, scor 1-1, George Miron a fost înlocuit încă din minutul 5 al întâlnirii, cu Răzvan Oaidă.

Totuși, la nouă zile de la acel meci, George Miron s-a recuperat și ar putea juca împotriva celor de la Academica Clinceni, informează Digi Sport.

Potrivit sursei citate, fundașul lui FCSB i-a făcut o vizită „vraciului” Marijana Kovacevic și s-a recuperat într-un timp record. Primul verdict a fost ruptură musculară, însă de fapt accidentarea nu ar fi fost atât de gravă pe cât s-a crezut inițial.

În cadrul aceluiași meci de la Sfântu Gheorghe, s-a accidentat și Darius Olaru, mijlocașul în vârstă de 23 de ani al lui FCSB. Acesta, însă, nu a putut fi încă recuperat după lovitura la umăr suferită.

The post Toni Petrea răsuflă ușurat! FCSB și-a recuperat unul dintre jucătorii accidentați și poate juca în următorul meci din play-off-ul Ligii 1 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă