Toni Petrea, program infernal în startul de mandat de la FCSB! Adversarii din ”perioada de grație” oferită de Gigi Becali

2 săptămâni in urmă 40

 • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

 • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Tehnicianul care a pregătit-o pe FCSB și până în finalul stagiunii trecute a primit și o ”perioadă de grație” de la Gigi Becali, un interval de 10 meciuri în care patronul a anunțat că nu se va implica la echipă.

Toni Petrea, program infernal în startul de mandat la FCSB

Gigi Becali chiar a ”plusat” și a anunțat că, dacă va recupera măcar două puncte față de liderul CFR Cluj, de care FCSB este despărțită acum de opt lungimi, Toni Petrea va avea în continuare ”mână liberă”.

Totuși, Toni Petrea nu va avea deloc o misiune ușoară să recupereze o parte din diferența față de CFR Cluj în următoarea perioadă, pentru că pe FCSB o așteaptă meciuri dificile, cu echipe aflate în partea superioară a clasamentului.

Primul meci pentru Toni Petrea de la revenire este cu FC Botoșani, echipa de pe locul patru, iar în următoarea rundă FCSB are programat jocul cu Universitatea Craiova, a treia clasată.

Până la finalul anului, FCSB va mai juca meciuri cu UTA Arad, Gaz Metan Mediaș, Rapid și Sepsi.

Adversarii din ”perioada de grație” primită de Toni Petrea de la Gigi Becali

Nici startul anului viitor nu oferă vreun ”răgaz” pentru FCSB, care va juca în ianuarie cu CFR Cluj și Dinamo.

Perioada de 10 meciuri oferită de Gigi Becali lui Toni Petrea se încheie cu meciurile cu U Craiova 1948 și Academica Clinceni.

Adversarii din ”perioada de grație” a lui Toni Petrea și pozițiile lor actuale din clasament:

 • FCSB - FC Botoșani (locul 4)
 • Universitatea Craiova (locul 3) - FCSB
 • FCSB - UTA Arad (locul 8)
 • Gaz Metan Mediaș (locul 11) - FCSB
 • FCSB - Rapid (locul 5)
 • Sepsi - FCSB (locul 12)
 • FCSB - CFR Cluj (locul 1)
 • Dinamo (locul 15) - FCSB
 • FCSB - U Craiova 1948 (locul 13)
 • Academica Clinceni (locul 16) - FCSB

Gigi Becali: ”Atât timp cât îmi ies lucrurile bine, nu mă bag”

Gigi Becali a explicat că este interesat ca diferența de CFR Cluj să se micșoreze până la intrarea în play-off, acesta fiind, de altfel, și motivul pentru care a fost nemulțumit de Edi Iordănescu.

Atât timp cât îmi ies treburile bine, nu mă bag. Știi ce înseamnă să îmi iasă treburile bine?

Adică dacă joci 11 meciuri - cum a jucat Edi Iordănescu - acum sunt opt puncte, dar pentru mine înseamnă că, după zece meciuri cu Toni Petrea, trebuie să fie măcar șase puncte, adică să câștige măcar două puncte față de CFR, că mă bat cu CFR la titlu.

Deci Edi, când a venit, echipa avea șapte puncte diferență, iar acum are opt, deci a mai pierdut un punct. La mine, dacă câștiga un punct, nu mai pleca.

Adică alea de care spuneți voi, victoriile alea, nu mă interesează câte a avut. Pe mine mă interesează că a pierdut trei puncte cu CFR, a mai pierdut două puncte cu Voluntari. Păi eu știu că nu recupera, din moment ce nu juca echipa”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete: gigi becali , toni petrea , program fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă