Toni Petrea, primul verdict în cazul accidentării lui Dragoș Nedelcu. De ce l-a scos pe Alex Buziuc după 30 de minute

1 lună in urmă 1

Liga 2: Rapid - Ripensia Timișoara, duminică, 11:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra Giurgiu - Dinamo, duminică, 20:30, Digi Sport 1

La finalul meciului, Toni Petrea s-a declarat mulțumit de evoluția și atitudinea fotbaliștilor pe care îi pregătește. 

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - Chindia 1-0:

Toni Petrea, primele concluzii după succesul cu Chindia

A fost greu, un meci disputat, am întâlnit o echipă care a dat o replică bună, mai ales în repriza a doua. Dar am dat dovadă de maturitate, poate în anumite momente s-a văzut o oarecare teamă, undeva firesc dacă ținem cont de ultimele noastre rezultate. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor. Cred că e o victorie meritată”, a declarat Toni Petrea.

Dragoș Nedelcu, revenit de curând după o pauză de aproape opt luni, a fost titular în partida cu Chindia, dar a cerut schimbare după doar 10 minute, acuzând probleme medicale. La interviul de după meci, Toni Petrea a dezvăluit primul verdict: ”Am înțeles că e o leziune fibrilară la Nedelcu, vom vedea ce va presupune acest lucru. A spus că a simțit o contractură”.

Toni Petrea a anunțat și motivul înlocuirii lui Alexandru Buziuc, care a fost trimis pe gazon la pauză și scos în minutul 79: ”Buziuc a avut o determinare bună, dar n-a avut realizări, de-asta am zis să-i dau o șansă și lui Vukusic. N-a fost o lecție, bănuiesc că nu e mulțumit, sper să-l motiveze și să ajungă să aibă realizări”.

După victoria cu Chindia, FCSB este lider în Liga 1, cu 51 de puncte, trei în fața CFR-ului, care are un meci mai puțin disputat. Runda viitoare, echipa antrenată de Toni Petrea va juca la Botoșani, meci programat duminică, 28 februarie, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: meciuri liga 1 , toni petrea , accidentare nedelcu , fcsb chindia , alexandru buziuc
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă