Toni Petrea, primul conflict la FCSB? Claudiu Keșeru, taxat de antrenor. „Înseamnă că ceva nu i-a convenit. O să discut cu el!”

2 săptămâni in urmă 28

Toni Petrea (46 de ani) este la un pas să aibă primul conflict cu Claudiu Keșeru, unul dintre oamenii de bază de la FCSB.

Claudiu Keșeru a fost titularizat de Toni Petrea în meciul câștigat de FCSB împotriva celor de la FC Botoșani, scor 3-1, însă antrenorul principal l-a scos de pe teren după doar 59 de minute.

Atacantul a fost înlocuit de Constantin Budescu în minutul 59 al meciului FCSB – FC Botoșani, scor 3-1, lucru care nu a fost pe placul internaționalului român în vârstă de 34 de ani.

Toni Petrea, conflict cu Claudiu Keșeru?

Claudiu Keșeru s-a arătat deranjat de decizia luată de Toni Petrea, iar antrenorul principal al vicecampioanei României nu a ezitat să taxeze reacția atacantului din momentul în care a fost înlocuit cu Constantin Budescu, fotbalist care a oferit o pasă decisivă în meciul cu FC Botoșani.

„Cum să fie supărat Keșeru? Înseamnă că ceva nu i-a convenit… jocul lui, faptul că a fost schimbat. O să discut cu el, nu știu. Important e ca toată lumea să înțeleagă faptul că suntem o echipă, trebuie să tragem toți în aceeași direcție. Chiar dacă uneori nu-i iese unui jucător o execuție, asta este. Trebuie să se pregătească mai bine și în meciul următor să facă mai mult”, a spus Toni Petrea după meciul de pe Arena Națională.

Claudiu Keșeru (34 de ani) a revenit la vicecampioana României în vara anului 2021, după ce în ultimii ani a evoluat pentru Ludogoreț Razgrad, campioana Bulgariei din ultimele sezoane. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 1,5 milioane de euro a jucat pentru formația roș-albastră în 9 partide, a dat patru goluri șia  oferit două pase decisive în sezonul 2021 – 2022.

Pe parcursul carierei, Claudiu Keșeru a mai jucat pentru Bihor Oradea, FC Nantes, Lib.-St. Seurin, Tours, SCO Angers, Bastia, FCSB, Al Gharafa și Ludogoreț.

The post Toni Petrea, primul conflict la FCSB? Claudiu Keșeru, taxat de antrenor. „Înseamnă că ceva nu i-a convenit. O să discut cu el!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă