Toni Petrea, primul antrenament la FCSB, după plecarea lui Edi Iordănescu! Cine l-a pus la curent cu toate detaliile din vestiar | VIDEO

2 săptămâni in urmă 28

Toni Petrea (46 de ani) este noul antrenor al lui FCSB, după plecarea lui Edi Iordănescu, și a susținut deja prima ședință de pregătire la Baza Sportivă FCSB.

Luni, Edi Iordănescu și-a reziliat contractul cu FCSB, însă Gigi Becali nu a căutat prea mult un nou antrenor. Patronul roș-albaștrilor l-a numit rapid pe Toni Petrea.

În cursul zilei de marți, Toni Petrea a fost prezentat oficial la FCSB prin intermediul rețelelor sociale.

Toni Petrea, primul antrenament la FCSB, după plecarea lui Edi Iordănescu

Tot atunci, Toni Petrea a susținut și primul antrenament alături de FCSB. Acesta a revenit la baza sportivă a roș-albaștrilor, după aproximativ jumătate de an și s-a consultat cu Mihai Pintilii, antrenor secund la FCSB. Fostul căpitan al roș-albaștrilor l-a pus la curent pe Toni Petrea cu tot ceea ce s-a întâmplat în absența lui în ceea ce privește lotul de jucători.

Toni Petrea a mai activat la FCSB ca antrenor principal în perioada iulie 2020 – mai 2021 și a reușit să câștige un trofeu: Cupa României.

Florin Prunea, despre revenirea lui Toni Petrea la FCSB

Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, Florin Prunea a dat de înțeles că Toni Petrea este o variantă bună pentru FCSB. Fostul portar a lăudat jocul echipei roș-albastre în perioada în care Toni Petrea a ocupat banca tehnică.

„Indiferent cine vine, e clar că acolo lucrurile nu se vor schimba, trebuie să accepte. Dar pe de altă parte echipa cu Toni Petrea nu a jucat rău, este părerea mea. Chiar dacă nu este un antrenor cu nume, chiar dacă nu este un antrenor care să iasă în față… Mie nu mi-a displăcut cum a jucat echipa cu el la vremea respectivă. Poate să fie o variantă bună, cred eu”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

„Am semnat contractul, mâine e la antrenament! Dacă merg treburile bine, nu mă bag! Acum sunt opt puncte (n.r. distanță față de liderul CFR Cluj). După zece meciuri, Toni Petrea trebuie să câștige măcar două puncte în lupta cu CFR Cluj. Dacă Edi câștiga un punct, nu mai pleca. Am pierdut la CFR, am pierdut două puncte la Voluntari. Eu știu că nu recupera, pentru că echipa nu juca”, a declarat Gigi Becali, în urmă cu o zi, la Digi Sport.

The post Toni Petrea, primul antrenament la FCSB, după plecarea lui Edi Iordănescu! Cine l-a pus la curent cu toate detaliile din vestiar | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă