Toni Petrea, nemulțumit că nu-l poate folosi pe Ionuț Panțîru. „Nu văd de ce au fost discuții”. Mesaj pentru Gigi Becali după plecarea lui Sergiu Buș

1 lună in urmă 26

Ionuț Panțîru este unul dintre jucătorii care și-a câștigat tricoul de titular de la FCSB, dar în acest an nu a jucat niciun meci. Nu a fost nici măcar convocat în primele trei partide din 2021. Antrenorul Toni Petrea a explicat de ce lipsește fundașul stânga și i-a transmis lui Gigi Becali că vrea un atacant în locul lui Sergiu Buș.

A fost scandal mare când FCSB a plecat în Antalya, la pregătire. Rivalii au ieșit la atac și au spus că jucătorii de  la FCSB ar fi trebuit să stea 14 zile în carantină, după ce s-au întors din Turcia.

Ionuț Panțîru nu a fost convocat la primele două partide din acest an cu Astra și Viitorul și nu este în lot nici pentru partida cu FC Voluntari din această etapă. Jucătorul este infectat cu noul coronavirus.

„Noi când am plecat în Antalya am avut testele de COVID-19 făcute. Când n-am întors am mai făcut un test înaintea meciului cu Viitorul și el a fost testat pozitiv. Nu văd care este problema și de ce au fost discuții”, a declarat Toni Petrea.

În lipsa lui Panțîru, pe postul de fundaș a jucat Radunovic. Toni Petrea a făcut câteva mutări interesante în primul 11 pentru partida cu FC Voluntari. Crețu și Olaru au fost trecuți pe banca de rezerve.

„Cu Viitorul a fost un meci disputat pe care l-am controlat. Am câștigat doar un punct și acum ne concentrăm pe acest meci. Sper să jucăm bine și ne bucurăm ca stărea gazonului este foarte bună.

Suntem favoriți, dar meciul începe de la 0-0. Este o echipă omogenă care va juca pe contraatac. Sper să nu avem suprize”,  a spus antrenorul Toni Petrea înaintea confruntării cu FC Voluntari.

ECHIPELE DE START

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, I. Cristea, A. Miron, Radunovic – Oaidă, Fl. Tănase – D. Man, F. Coman, Oct. Popescu
Rezerve: Straton – V. Crețu, G. Simion, Soiledis, Vînă, Buziuc, Perianu, D. Olaru, G. Fulga
Antrenor: Toni Petrea

Voluntari: Lavin – C. Costin, Fl. Achim, Armaș, Briceag – Ricardinho, Borțoneanu, A. Ivanov – Mailat, Al. Stoica, Marcelo Lopez
Rezerve: Rîmniceanu, Al. Vlad, Balaur, I. Gheorghe, Droppa, Angelov, Betancor, Al. Ilie, Helder Tavares
Antrenor: Bogdan Andone

Toni Petrea, mesaj pentru Gigi Becali

FCSB nu mai are în lot niciun atacant central de meserie. Sergiu Buș a fost transferat acum câteva zile în Coreea de Sud, iar Toni Petrea își dorește transferul unui vârf

„El a avut evoluții oscilante și pentru că a avut o perioadă în care a fost accidentat. A fost o ofertă surpriză, el a fost mulțumit. O să vedem dacă reușim să aducem pe cineva”, a mai spus Toni Petrea.

The post Toni Petrea, nemulțumit că nu-l poate folosi pe Ionuț Panțîru. „Nu văd de ce au fost discuții”. Mesaj pentru Gigi Becali după plecarea lui Sergiu Buș appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă