Toni Petrea, mesaj pentru Ilie Poenaru înainte de Academica Clinceni – FCSB. „Dacă vor alege să se apere din nou…” + Doi titulari s-au recuperat | VIDEO

3 săptămâni in urmă 25

Toni Petrea, antrenorul principal al FCSB-ului, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Academica Clinceni și a avut un mesaj pentru Ilie Poenaru.

Academica Clinceni – FCSB se joacă joi, 22 aprilie, ora 20.15, în etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, iar Toni Petrea speră ca echipa lui Ilie Poenaru să joace deschis.

Mai mult, antrenorul principal al fostei vicecampioane a României este sigur că Academica Clinceni, echipă despre care ProSport a anunțat că are probleme din cauza COVID-19, și-a îndeplinit obiectivul odată cu calificarea în play-off-ul Ligii 1 și crede că FCSB poate profita de această situație.

Toni Petrea, mesaj pentru Ilie Poenaru înainte de Academica Clinceni – FCSB

„Am început bine play-off-ul cu o victorie muncită, cu un adversar bun. Nu am avut timp să ne bucură pentru că urmează un alt joc, un joc cu o echipă agresivă, experimentată care vine după un rezultat nefavorabil. Cu siguranță vor fi motivați și vor încerca să arate că nu acel joc trecut este adevărata față al lor. Trebuie să ne ridicăm la nivelul adversarului. Am încercat să ne refacem cât mai repede și să fim apți de un nou joc.

Odată cu calificarea în play-off și-au atins un obiectiv, iar acum presiunea nu este la fel de mare. Cred că exprimarea lor poate fi cu totul alta ca stil de joc.  Până acum au fost ca o nucă tare pentru toate echipele. Sper să văd un joc mai deschis din partea lor și să putem să profităm de spațiile pe care le-ar putea lăsa libere. Dacă vor alege să se apere din nou, atunci o să trebuiască să găsim soluții ca să îi desfacem. Un meci nu seamănă cu altul, nu pot să comenez de primul lor meci cu CFR.

Eu cred că forța grupului a celor de la Clinceni e punctul forte, au jucători experiemntați, cu multe minute în Liga 1 și în străinătate. Eu urmăresc aproape toate partidele. În momentul în care ești într-o competiție depinzi și de rezultatele altor echipe. E normal că ne interesează, dar important e să câștigăm noi”, a spus Toni Petrea.

Andrei Miron și Adrian Șut s-au recuperat

Toni Petrea a comentat și în legătură cu situația jucătorilor accidentați din lotul FCSB-ului și a anunțat că Andrei Miron și Adrian Șut s-au recuperat, dar că șansele ca aceștia să înceapă titulari cu Academica Clinceni sunt mici. „Am avut și avem probleme cu jucătorii accidentați. Chiar dacă am reușit recuperarea unora dintre ei, asta nu înseamnă că ne putem baza din primul minut pe jucători precum Miron sau Șut. Vom vedea situația lor până mâine. Momentan nu ma o situație clară”, a mai spus Toni Petrea.

 

The post Toni Petrea, mesaj pentru Ilie Poenaru înainte de Academica Clinceni – FCSB. „Dacă vor alege să se apere din nou…” + Doi titulari s-au recuperat | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă