Toni Petrea, mesaj dur pentru „pariul” lui Gigi Becali: „Buziuc să fie nemulțumit!” + Ce se întâmplă cu Dragoș Nedelcu

2 luni in urmă 1

Toni Petrea răsuflă ușurat. FCSB a obținut prima victorie după trei eșecuri consecutive, 1-0 cu Chindia. Cu toate acestea, antrenorul are și motive de nemulțumire. Dragoș Nedelcu s-a accidentat, iar Alex Buziuc a dezamăgit crunt încă o dată.

Darius Olaru a adus victoria FCSB cu Chindia, 1-0. Mijlocașul a marcat cu piciorul stâng, spre suprinderea lui Ilie Dumitrescu.

Toni Petrea are motive de bucurie, dar și noi griji. Dragoș Nedelcu a ieșit accidentat, iar Alex Buziuc a fost fost scos înaintea finalului, deși a fost introdus la pauză.

Toni Petrea, mesaj dur pentru pariul lui Gigi Becali: „Buziuc să fie nemulțumit!” + Ce se întâmplă cu Dragoș Nedelcu

„A fost un meci greu, disputat, cu o echipă care a dat o replica foarte bună, aveam nevoie de victorie pentru moralul nostru, poate pe undeva s-a văzut teama noastră de a pasa, dar e o victorie meritată din punctul meu de vedere. Și implicarea…

După ce vii după o serie negativă, de trei înfrângeri, poate încrederea nu mai e la fel. Sunt mulțumit de ceea ce am văzut în teren. Am înțeles că la Dragoș Nedelcu e o leziune fibrilară, vom vedea zilele viitoare, a spus că a simțit o contractură.

Ovidiu Popescu a mai jucat pe această poziție (fundaș central-n.r.), e un jucător polivalent, a făcut un joc fără greșeală părerea mea, îl văd la antrenamente și poate ocupa mai multe locuri.

La Mediaș am abuzat de anumite acțiuni individuale, am încercat să-i fac să înțeleagă și până la urmă cred că Florin a făcut un joc bun, nu a marcat, a avut două trei situații.

Buziuc a făcut un joc foarte bun din punct de vedere al atitudinii, dar nu a avut reușite tehnico-tactice și am zis să-i dau șanse și lui Vukusic. Bănuiesc că e nemulțumit, sper să fie nemulțumit, ca să se motiveze.

Vukusic a intrat bine în joc, cu puțină șansă putea să și marcheze. Eu zic că 15-20 de minute a jucat foarte bine.

Sunt rezultate surprinzătoare în ultima perioadă, poate și din cauza ritmului neobișnuit, la această data calendaristic vorbind, e o luptă dură, acerbă, până la finalul campionatului și interesantă, părerea mea.

Mergem la Botoșani încrezători, sper să ne adaptăm cât mai repede la condițiile de joc de acolo, iar exprimarea noastră să fie foarte bună”, a declarat Toni Petrea la finalul meciului.

ECHIPELE DE START:

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Haruț, Nedelcu, Radunovici – Oaidă, Șut, Olaru – Moruțan, Fl. Coman, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, V. Crețu, Miron, Simion, Vukusic, Perianu, I. Cristea, Vână, Buziuc
Antrenor: Toni Petrea

Chindia: Aioani – Căpușă, Iacob, Pițian, C. Dinu – Neguț, Rata, Dulca, Diaz – D. Florea, D. Popa
Rezerve: D. Moldovan, Kocic, M. Costea, Fomba, A. Șerban, Berisha, Mitrea, Yameogo, Celea
Antrenor: Emil Săndoi

Stadion: Arena Națională, București
Arbitru: Adrian Cojocaru, Laszlo Bucsi, Mihai Marica

The post Toni Petrea, mesaj dur pentru „pariul” lui Gigi Becali: „Buziuc să fie nemulțumit!” + Ce se întâmplă cu Dragoș Nedelcu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă