Toni Petrea, mesaj de mobilizare pentru jucătorii FCSB-ului înaintea meciului cu FC Botoșani: „Trebuie să fim foarte atenți!” | VIDEO

3 săptămâni in urmă 14

Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului, a avut un mesaj de mobilizare pentru jucătorii săi, înaintea primului meci din play-off-ul Ligii, contra moldovenilor de la FC Botoșani.

Partida FCSB – FC Botoșani se va juca duminică, de la ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit, în format live text, pe www.prosport.ro.

FCSB se află pe primul loc din play-off, cu 33 de puncte.

Toni Petrea, mesaj de mobilizare pentru jucătorii FCSB-ului înaintea meciului cu FC Botoșani

Tehnicianul bucureștenilor se așteaptă la un meci greu contra celor de la FC Botoșani, astfel că le-a transmis jucătorilor săi să fie foarte atenți și să aibă atitudinea potrivită față de acest joc.

„Sper ca jucătorii să nu simtă această înfrângere din Supercupă. Am discutat cu ei și am încercat să le ridic moralul. Până la urmă am făcut un joc bun cu jucători tineri. Ne așteaptă prima etapă de play-off cu o echipă foarte bună, o echipă preocupată de joc, de posesie. Trebuie să fim foarte atenți și să avem atitudinea potrivită față de acest joc și să câștigăm.

Suntem în proces de recuperare cu jucătorii. Sperăm ca măcar unul dintre ei să fie apt pentru meci. Vedem la antrenamentul de azi. Avem nevoie de toți jucătorii pentru că avem un program foarte greu, încărcat.

Trebuie să nu ne gândim că jucăm acasă pe terenuri străine, trebuie să ne adaptăm și să intrăm pe teren cu gândul să câștigăm.

Va fi o luptă disputată pentru titlu, nu doar Craiova, FCSB și CFR sunt în această luptă. În play-off sunt echipe cărora le place să joace. Va fi un play-off plăcut pentru telespectatori. Fiind o perioadă încărcată cu jocuri din 3 în 3 zile nu pot fi făcute prea multe lucruri la antrenamente în afară de refacerea jucătorilor. Am creionat ciclul de antrenamente.

Acum, fiecare punct este important. Ne uităm și la celelalte jocuri și vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Toni Petrea, în conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani.

The post Toni Petrea, mesaj de mobilizare pentru jucătorii FCSB-ului înaintea meciului cu FC Botoșani: „Trebuie să fim foarte atenți!” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă