Toni Petrea, mesaj clar pentru jucătorii săi înainte de FCSB – Universitatea Craiova. „Trebuie să tratăm meciul responsabil și serios!” | VIDEO

1 lună in urmă 2

Toni Petrea a susținut o conferință de presă înaintea meciului FCSB – Universitatea Craiova, duminică, ora 20.30, în etapa 29 din Liga 1, sezonul 2020 – 2021, iar antrenorul formației roș-albastre a explicat ce așteptări are de la elevii săi.

Antrenorul principal de la FCSB se așteaptă la un meci dificil cu Universitatea Craiova, dar este sigur că echipa sa o să poată câștiga cele trei puncte puse în joc.

Mai mult. Toni Petrea a dezvăluit și cum s-a descurcat în pauza competițională datorată meciurilor pe care selecționata lui Mirel Rădoi și cea a lui Adi Mutu le-au jucat pe finalul lunii martie.

„Am avut această perioadă de două săptămâni în care am încercat să ne pregătim cât am putut mai bine, cu jucătorii pe care i-am avut la dispoziție. Am lucrat mai mult din punct de vedere fizic.

Sper să fim la un nivel cât mai bun mâine seară și să reușim să câștigăm. Un meci cu o echipă bună a campionatului, cu locul 3, care a avut o exprimare foarte bună în ultimele jocuri, preocupată de fotbal. O echipă cu jucători valoroși, cu un lot valoros. Așa că avem premisele unui meci frumos pentru mâine seară.

Ne dorim să câștigăm fiecare meci. Dacă am reuși să câștigăm mâine seară am termina sezonul regulat pe primul loc, iar acesta este un lucru un mobilizator pentru noi, motivator și am discutat și cu jucătorii. Suntem conștienți de importanța acestei partide, deși nu va fi decisiv acest aspect. E important pentru noi, pentru moralul nostru, pentru că nu s-a mai întâmplat ca noi să terminăm pe primul loc sezonul regulat de când este acest format.

Fiecare meci are istoria lui și sper să putem păstra această tradiție, să continăm să câștigăm împotriva celor de la Craiova. Pentru noi fiecare meci este important și trebuie să îl tratăm la fel de responsabil și serios”, a declarat Toni Petrea.

Toni Petrea, mulțumit de jucătorii FCSB-ului de la România U21: „Meritau să se califice!”

Toni Petrea a comentat și în legătură cu posibilitatea ca jucătorii de la FCSB trimiși să joace în preliminariile CM 2022 și EURO U21 să fie afectați după rezultatele slabe înregistrate. „Consider că jucătorii de la tineret și de la echipa mare au avut evoluții destul de bune. Poate pentru cei de la tineret a fost dezamăgitoare ratarea calificării, dar eu consider că meritau să se califice deoarece nu au pierdut niciun joc și cu evoluții foarte bune. Încrederea lor nu cred că este zdruncinată, cred că este o experiență benefică pentru ei. Aici avem alte obiective, altă atmosferă și sper că nu vor resimți efectele ratării la turneul final”, a spus Toni Petrea.

The post Toni Petrea, mesaj clar pentru jucătorii săi înainte de FCSB – Universitatea Craiova. „Trebuie să tratăm meciul responsabil și serios!” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă