Toni Petrea, cu gândul la Olimpiu Moruțan: „Sper să nu fie foarte grav!” Mesaj pentru Gigi Becali

3 săptămâni in urmă 23

FCSB a început cu dreptul play-off-ul Ligii 1, a învins-o cu 2-1 pe FC Botoșani, dar Toni Petrea este cu gândul la Olimpiu Moruțan.

Cel mai important jucător al roș-albaștrilor a ieșit accidentat după o oră de joc, iar Toni Petrea așteaptă vești luni și speră ca Moruțan să revină în cel mai scurt timp.

După accidentarea lui Moruțan, Toni Petrea a fost inspirat și l-a introdus pe Panțîru, iar acesta a adus victoria celor de la FCSB, fotbalistul profitând de „cadoul” portarului advers.

Toni Petrea, după FCSB – Botoșani 2-1: „Moruțan are o lovitură la spate, sper să nu fie foarte grav”

„Moruțan are o lovitură la spate, a acuzat dureri încă din prima repriză, sper să nu fie foarte grav, o să vedem mâine mai multe. Lotul nostru nu este foarte numeros. Ne așteaptă un meci greu cu Clinceni, cei de acolo au un moral zdruncinat, dar sunt convins că vor da totul pe teren împotriva noastră”, este convins Toni Petrea.

Tehnicianul a fost mulțumit chiar și de jocul din prima parte, asta deși la pauză FC Botoșani a fost în avantaj la Giurgiu, scor 1-0.

„Sunt nemulțumit doar de golul primit în prima repriză. N-am știut să rupem jocul când trebuia. FC Botoșani ne-a dat o replică destul de bună. În repriza a doua am pus mai multă presiune, ne-a aparținut în totalitate, am marcat și golul 2. Golul lui Octavian Popescu a fost foarte frumos, sper să aibă cât mai multe reușite de genul acesta. N-are curajul suficient să finalizeze, mai bine să trimită peste poartă, decât să fim prinși pe contraatac. Jucătorii care au intrat au făcut un efort deosebit”, și-a lăudat Petrea jucătorii.

The post Toni Petrea, cu gândul la Olimpiu Moruțan: „Sper să nu fie foarte grav!” Mesaj pentru Gigi Becali appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă