Toni Petrea, ce coșmar cu Botoșani! FCSB l-a pierdut și pe Olimpiu Moruțan. Ce s-a întâmplat cu starul lui Gigi Becali | VIDEO

3 săptămâni in urmă 18

Probleme mari pentru FCSB! După Andrei Vlad, Toni Petrea l-a pierdut și pe Olimpiu Moruțan, care n-a mai putut continua partida cu Botoșani, prima din play-off-ul Ligii 1.

Starul pe care Gigi Becali așteaptă zeci de milioane de euro a acuzat probleme la spate și a fost schimbat în repriza secundă.

Duelul dintre FCSB și Botoșani a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Toni Petrea l-a pierdut și pe Olimpiu Moruțan. Ce s-a întâmplat cu jucătorul de la FCSB

Toni Petrea nu s-a putut baza pe Andrei Vlad în duelul cu Botoșani, după ce portarul a acuzat probleme fizice, iar după o oră de joc a fost nevoit să-l înlocuiască pe Olimpiu Moruțan, cel mai important jucător al roș-albaștrilor.

Fotbalistul adus de FCSB chiar de la Botoșani s-a plâns de dureri la spate în minutul 60, iar Toni Petrea a fost nevoit să-l înlocuiască pe acesta după câteva minute, la scorul de 0-1.

VIDEO: Accidentarea lui Olimpiu Moruțan cu FC Botoșani

În cele din urmă, Ionuț Panțîru, înlocuitorul lui Moruțan, a intrat foarte motivat pe teren și a marcat golul de 2-1, la mai puțin de zece minute de la intrarea pe teren. Pap a greșit ca un începător, iar FCSB a revenit spectaculos la Giurgiu, după ce FC Botoșani a fost în avantaj. Primul gol al roș-albaștrilor a fost reușit de Octavian Popescu: puștiul care a fost și la Euro U21 a înscris cu o execuție excelentă.

Echipele de start:

FCSB: Straton – V. Crețu, Haruț, I. Cristea, Radunovic – Oaidă, Ad. Șut, Fl. Tănase – Moruțan, A. Istrate, Oc. Popescu
Rezerve: Târnovanu – Panțîru, G. Simion, Vukusic, Nedelcu, Vînă, Perianu, A. Musi, C. Timiș
Antrenor: Toni Petrea

Botoșani: Ed. Pap – Braun, Șeroni, Chindriș, Țigănașu – E. Papa, J. Rodriguez, Ongenda – Ashkovski, A. Caia, H. Keyta
Rezerve: Hankic – Patache, Racoțivan, Fili, Tîrcoveanu, Plămadă, Ed. Florescu, S. Camara, Holzmann
Antrenor: Marius Croitoru

The post Toni Petrea, ce coșmar cu Botoșani! FCSB l-a pierdut și pe Olimpiu Moruțan. Ce s-a întâmplat cu starul lui Gigi Becali | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă