Toni Petrea, avertisment pentru jucătorii de la FCSB! Tehnicianul se teme de revelația Clinceni: „Ambiția lor va fi și mai mare!”

2 luni in urmă 1

FCSB nu concepe să rateze cele trei puncte în duelul cu Clinceni, în condițiile în care lupta pentru titlu se anunță una pe muchie de cuțit și în acest sezon. Toni Petrea și-a avertizat elevii înaintea meciului de duminică că nu vor avea un meci ușor, chiar dacă Academica tocmai a cedat clar cu UTA, scor 0-3.

În meciul tur, FCSB a tremurat serios și a marcat de două ori abia pe final, prin Man și Moruțan, iar Toni Petrea știe că ilfovenii vor da totul după eșecul suferit în fața echipei lui Laszlo Balint: 0-3.

Toni Petrea ar putea să pregătească o surpriză adversarilor de la Clinceni: abia ajuns la FCSB, Denis Haruț ar putea fi titular în centrul defensivei. Deși transferul lui Denis Haruț la FCSB părea picat, după ce jucătorul a refuzat, pe ultima sută de metri, să semneze cu roș-albaștrii, tânărul fotbalist s-a hotărât în cele din urmă să meargă la formația lui Gigi Becali.

Toni Petrea se teme de Academica Clinceni: „Ambiția lor va fi și mai mare!”

„Nici nu mi-am dat seama că au trecut trei săptămâni, cu acest ritm de jocuri, din trei în trei zile. Principala noastră preocupare a fost refacerea jucătorilor între meciuri și ne-am menținut la un nivel ridicat din punct de vedere al jocului și rezultatelor. Cei de la Clinceni au jucători experimentați, valoroși, sunt un grup omogen.

Ei vin după un meci pierdut acasă (n.n. 0-3 cu UTA) și vor să recupereze punctele, ambiția lor va fi și mai mare, dar noi avem de partea noastră tinerețea și entuziasmul, așa că sper să mai acumulăm trei puncte în clasament.Mă bucur că îmi voi revedea foști elevi, dar noi trebuie să fim atenți la echipa lor în ansamblu. Sunt omogeni și asta poate fi periculos pentru noi”, a spus Toni Petrea, înaintea meciului cu Clinceni.

The post Toni Petrea, avertisment pentru jucătorii de la FCSB! Tehnicianul se teme de revelația Clinceni: „Ambiția lor va fi și mai mare!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă