Toni Petrea are nemulțumiri și după 3-0. Jucătorul "cu probleme" + mesajul pentru Man și Tănase

1 lună in urmă 38

Liga 1: Dinamo - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 1

EHF Champions League: CSM București - Vipers, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

La finalul jocului, antrenorul Toni Petrea a avut câteva nemulțumiri. A explicat de ce l-a scos pe Valentin Crețu la pauză și a spus că are așteptări mai mari de la Dennis Man și Florin Tănase, în ciuda faptului că cei doi au înscris 24 de goluri în primele 16 etape, fiind golgheterii campionatului.

Toni Petrea are nemulțumiri și la 3-0. Jucătorul "cu probleme" și mesajul pentru Man și Tănase

"După aspectul jocului, am dominat adversarul categoric și aveam certitudinea că vom marca. În prima repriză au avut o situație bună de a marca, însă am mizat pe pregătirea noastră și că în a doua parte vom putea desface mai bine și să marcăm. Am reușit să-i împingem mai mult. N-am luat deciziile cele mai bune în ultimii 30 de metri, trebuia să fim mai rapizi, să încercăm alt tip de combinații. În cele din urmă, am marcat, iar adversarii au fost nevoiți să iasă la joc.

Pentru Man și Tănase e important să aibă o constanță în evoluții. Aștept și mai mult de la ei. Realizările personale sunt foarte ok, dar aștept și mai mult de la ei.

Am vrut să împingem mai mult jocul. Crețu a avut niște probleme de poziționare și am văzut că avem ceva probleme pe partea dreaptă", a spus Petrea, după meciul cu Astra.

Tehnicianul lui FCSB a evidențiat și lucruri pozitive după victoria clară cu giurgiuvenii.

"Radunovic nu cred că a greșit vreo pasă în seara asta, mă bucur că s-a adaptat foarte repede la stilul nostru de joc. Băieții l-au primit foarte bine. A avut o evoluție consistentă, iar asta nu poate decât să mă bucure.

Noi am schimbat pozițiile, nu avem poziții fixe în față, putem schimba în funcție de inspirația lor. Octavian Popescu nu a jucat numai atacant, a jucat și în stânga, și inter. E copil, dar e destul de matur, are o lejeritate și în exprimare. Nu are niciun fel de teamă în niciun meci, de niciun antrenament și chiar mă bucură acest lucru.

Ne-am adaptat deja, nu cred că jucătorii au avut probleme cu temperatura. Urmează meciul cu Viitorul, va fi la fel de disputat, au o echipă tânără, ofensivă, la fel ca a noastră.

(n.r: despre cantonamentul din Turcia) Fiecare e liber să spună ce vrea, să se lege de fiecare lucru în parte. Noi avem toate lucrurile puse la punct, toate documentele cerute le-am adus, nu vreau să intru în polemică cu nimeni pe tema asta, e o țară liberă", a mai zis Petrea.

VIDEO Toni Petrea, după FCSB - Astra 3-0

În următoarea etapă, FCSB va evolua pe terenul lui FC Viitorul, marți, 19 ianuarie, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

VIDEO Rezumatul meciului FCSB - Astra 3-0

Clasamentul din Liga 1

Etichete: liga 1 , tanase , cretu , astra giurgiu , toni petrea , fcsb , man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă