Toni Petrea, anunț înainte de derby-ul FCSB – Universitatea Craiova: „N-am pus niciun fel de preț pe asta”

1 lună in urmă 3

Toni Petrea a apucat să facă doar două antrenamente cu majoritatea jucătorilor, înaintea derby-ului dintre FCSB și Universitatea Craiova, dar tehnicianul, care n-a uitat de olteni, așteaptă un meci mare din partea echipei sale.

Tehnicianul le-a răspuns și celor de la Universitatea Craiova, care au solicitat test antidoping, precizând că jucătorii de la FCSB sunt cu gândul doar la ceea ce au de făcut pe teren.

Duelul dintre FCSB și Universitatea Craiova este Live Video Online pe prosport.ro, de la ora 20:30.

Toni Petrea: „N-am pus niciun fel de preț pe testul antidoping cerut de Craiova”

„Am apucat să fac doar două zile de antrenamente cu jucătorii care au fost la naționale. Ceilalți, care sunt pe bancă, s-au pregătit foarte bine, o să vedem la cine apelăm pe parcursul meciului. Va fi o partidă dificlă cu Universitatea Craiova, adversarul este în play-off, dar ne dorim să câștigăm acest meci. Ar fi un lucru bun să terminăm pe primul loc sezonul regular, mai avem o etapă la Sepsi și o să vedem ce trebuie făcut apoi, în play-off. Nu e nicio problemă că se face test antidoping, n-am pus niciun fel de preț pe asta”, a spus Toni Petrea, înaintea meciului de la Giurgiu, acolo unde nu se va baza pe vedeta Florinel Coman.

FCSB, echipa de start: Vlad – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă – Moruțan, Tănase, Oct. Popescu

Rezerve: Straton – Crețu, Panțîru, Simion, Haruț, Vukusic, Nedelcu, Vînă, Istrate

Antrenor: Toni Petrea

FCSB – Universitatea Craiova se joacă pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, după ce Arena Națională a devenit indisponibilă, iar meciul este TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport, iar cele mai importante faze vor fi Live Video Online pe www.prosport.ro.

The post Toni Petrea, anunț înainte de derby-ul FCSB – Universitatea Craiova: „N-am pus niciun fel de preț pe asta” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă